IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Masovna tuča u SJENICI: Jedan od učesnika u bjekstvu, policija traga za njim… (foto

**Sjenica, 20. juli 2024** – U ranim jutarnjim satima, u privatnom centru za azilante u Sjenici došlo je do ozbiljne tuče. Policijska patrola je brzo stigla na lice mjesta i privela tri azilanta koji su učestvovali u sukobu.

Privedeni su odmah dovedeni u prostorije Policijske stanice Sjenica. Tokom privođenja, jedan od azilanata je zatražio dozvolu da ode do toaleta, što su mu policijski službenici odobrili. Međutim, iskoristio je trenutak nepažnje policajaca i skočio kroz prozor, te se dao u bjekstvo.

Policija je odmah pokrenula potragu za odbjeglim azilantom i apeluje na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Prema izjavama svjedoka, tuča je izbila zbog međusobnih nesuglasica između azilanata. Policija trenutno istražuje okolnosti koje su dovele do sukoba i radi na utvrđivanju identiteta svih učesnika.

Čitaj još:   BANJA LUKA: Dan nakon što je iscrtan, prefarban Vulinov mural... (foto)

Privatni centar za azilante u Sjenici već duže vrijeme funkcioniše kao privremeni smještaj za lica koja traže azil u Srbiji. Ovakvi incidenti skreću pažnju na potrebu za boljim nadzorom i sigurnosnim mjerama unutar centara kako bi se spriječile slične situacije u budućnosti.

Policijska uprava Sjenica uvjerava javnost da će poduzeti sve potrebne korake kako bi se odbjegli azilant što prije pronašao i kako bi se povećala sigurnost u centru za azilante.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more