IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Na GRANICI između BiH i Srbije: Pucali iz taksija na policajce, jedan ubijen, drugi teško ranjen, za napadačima tragaju i helikopterima… (foto)

Na terenu je velik broj pripadnika MUP-a koji rade na rasvjetljavanju cijelog slučaja…

LOZNICA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 18. 07. 2024… 08: 33… Na GRANICI između BiH i Srbije: Pucali iz taksija na policajce, jedan ubijen, drugi teško ranjen, za napadačima tragaju i helikopterima… (foto)

Kako saznaje Rina, jedno lice je lišeno slobode na licu mesta, dok se za drugim intezivno traga. U potragu su uključene i helikopterske jedinice MUP- a…

U gradu Loznici u Srbiji došlo je jučer navečer do pucnjave. Sve se dogodilo tijekom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika prometne policije, piše Telegraf.rs.

Iz taksija je ispaljeno nekoliko hitaca prema policajcima, a prema informacijama, jedan je policajac preminuo od posljedica ranjavanja, dok je drugi teško ozlijeđen.

“U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na prometnu. policiju. Prema prvim informacijama sa terena, u tom obračunu, jedan policajac je od posljedica ranjavanja preminuo, dok je drugi pripadnik MUP-a zadobio teške tjelesne ozljede, ali je u stabilnom stanju”, ispričao je izvor upoznat sa slučajem za Regionalnu informativnu novinsku agenciju (RINA).

Čitaj još:   ESAD Krcić: Ne moraš na protest, ali…Biću da bih odbranio svoju otadžbinu...

Rina saznaje da je jedan osumnjičenih uhićen na licu mjesta, a za drugim se intenzivno traga te su u potragu uključeni i policijski helikopteri.

Na terenu je velik broj pripadnika MUP-a koji rade na rasvjetljavanju cijelog slučaja…

izvor DANAS.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more