IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Inicirao kontrolna saslušanja direktora UP i ANB povodom saznanja da se priprema atentat na MILA Đukanovića… (foto)

U Demokratskoj partiji socijalista (DPS) su upoznati s informacijom koju su objavili mediji da se na bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića priprema atentat i vjeruju, kako kažu, da će Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) i nadležni organi objaviti detaljnije informacije. U ANB- u za Televiziju Crne Gore nezvanično su kazali da su dobili operativna saznanja, a iz Uprave policije da nijesu upoznati s informacijom koja je objavljena u crnogorskim medijima.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 18. 07. 2024… 17: 33… DPS Inicirao kontrolna saslušanja direktora UP i ANB povodom saznanja da se priprema atentat na MILA Đukanovića… (foto)

Demokratska partija socijalista inicirala je kontrolno saslušanje direktora Uprave policije Zorana Brđanina i direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Borisa Milića povodom postupanja sektora bezbjednosti po obavještjnim saznanjima da se priprema atentat na bivšeg predsjednika Crne Gore i bivšeg lidera te partije Mila Đukanovića, kazao šef Kluba poslanika DPS Andrija Nikolić. 

“Činjanica da Uprava policije nije bila informisana sa operativnim saznanjima koja su bila u posjedu ANB-a o tome da se priprema atentat na Đukanovića govori o ozbiljnim bezbjednosnim propustima u sektoru bezbjednosti i da takvo stanje može pogodovati onima izvršenje tog zločina”, istakao je Nikolić na konferenciji za medije.

Čitaj još:   VIC DANA: Srele se dvije komšinice ispred lifta, a onda se jedna požalila na seksualni život… (foto)

On je istakao da su se razni srpski i ruski agenti infiltrirali u sektor bezbjednosti Crne Gore nakon 2020.godine.

“To logično doprinosi unutrašnjem rastućem udaljavanju Crne Gore od NATO i podrivanju unutrašnje bezbjednosti”, je ocijenio je Nikolić.

Loša koorodinacija u sistemu bezbjednosti je, poručuje Nikolić, nedopustiva.

“Neozbiljno je da se povodom konfuzije na relaciji ANB-UP nije oglasio ni predsjednik Vlade, ni ministar unutrašnjih poslova”, kazao je Nikolić.

Milović: Spajić- kockar koji krizira…

Novinare je zanimalo i kako DPS vidi Vladinu novu strategiju i predstavljeni program Evropa sad 2.

“Danas prisustvujemo posljednoj fazi tkz kazino-ekonomije. Za kockarskim stolom se nalazi čovjek koji je izgubio svoj sat, automobil i sada podiže ulog. Na stolu se nalazi njegova porodična kuća koju je naslijedio od roditelja i u kojoj živi sa porodicom. To vam je danas Spajić-kockar koji krizira. Spirala urušavanja javnih finansija i sloma penzionog sistema je danas na sceni u Crnoj Gori”, istakao je DPS-a Nikola Milović.

Tvrdi da nijedno predizborno obećanje nije ispunjeno, te da se penzioni sistem nalazi na prekretnici.

“To znači da će biti uništen. To znači da 250 hiljada građana neće moći da ostvari penziju“, poručio je Milović.

Čitaj još:   UŽASNA I TEŠKA SMRT NOVINARA: Na smrt ga izujedali psi u blizini vikendice, sahranjen na Novom Groblju... (foto, video)

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more