IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vuković: ANB- u bila potrebna dva dana, da obavijesti policiju o pripremi ATENTATA na Mila Đukanovića… (foto)

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković konstatovao je da su Agenciji za nacionalnu bezbjednost bila potrebna dva dana i tekst Vijesti da obavijesti policiju o pripremi atentata na bivšeg predsjednika Mila Đukanovića.

– To je sve što treba da se zna o bezbjednosnom aparatu zemlje, devastiranom u posljednje četiri godine – ocijenio je Vuković na mreži X.

Iz Uprave policije je saopšteno da su odmah po prijemu informacije da je Đukanović dobio informaciju da se na njega priprema atentat, preduzete mjere i radnje iz njihove nadležnosti, uključujući i obavještavanje nadležnog tužilaštva i da je tim povodom formiran predmet.

Iz policije su kazali i da je donijeta odluka da se iz preventivnih razloga pojačaju mjere obezbjeđenja Đukanovića.

Čitaj još:   Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović: Ukrajina brani i Crnu Goru, sav SLOBODAN svijet će ostati uz Ukrajinu i MIR mora pobijediti... (foto, video)

– Uprava policije o predmetnoj informaciji nije obaviještena po zaprimanju informacije, jer je ista bila u statusu provjere. Nakon medijske objave, u subotu 13. jula 2024. godine u popodnevnim časovima, Uprava policije je dobila odgovarajuću informaciju od strane Agencije. Pri čemu naglašavamo da se vjerodostojnost informacije i dalje provjerava od strane ANB – saopšteno je iz Uprave policije.

izvor: pobjeda.me

Čitaj još:   MANDATARA IMAMO, a hoće li biti i manjinske vlade: DRITANOV HOD PO ŽICI
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more