IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANB ima operativna saznanja, o planiranju atentata na MILA Đukanovića… (foto, video)

MILO Đukanović je dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i sa tom informacijom upoznao je državne organe…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, subota, 13, 07. 2024… 22: 12… ANB ima operativna saznanja, o planiranju atentata na MILA Đukanovića… (foto, video)

Agencija za nacionalnu bezbjednost ANB posjeduje operativna saznanja da se na bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića priprema atentat , saopšteno je nezvanično TVCG iz te bezbjednosne službe .

Podsjećamo Vijesti su objavile da je Đukanović obavijestio crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat.

MILO Đukanović je dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i sa tom informacijom upoznao je državne organe.

Ranije danas, iz Uprave policije su saopštili da ni Đukanović,  kao ni određeni međunarodni zvaničnici iz obavještajne zajednice nijesu ih upoznali da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi s bezbjednosnim službama jedne druge susjedne zemlje.

Čitaj još:   STRAŠNO, DRUŠTVENE MREŽE „GORE“: Podržavaju ubicu iz Splita„Šteta što nisi pobio i ostala go**a…“ (foto)

Mediji prenose da je američki vojni funkcioner koji radi na Kosovu, preko zapadnih obavještajnih kanala dobio alarmantnu informaciju da kriminalna grupa iz susjedstva planira atentat.

Đukanović, shodno zakonu, ima pravo na stalno lično obezbjeđenje u skladu sa bezbjednosnom procjenom koju utvrđuje nadležni organ, ANB, u skladu sa zakonom…

BONUS VIDEO: VIJESTI U POLA 7- SUMNJE U ATENTAT NA ĐUKANOVIĆA| Vijesti online

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more