IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vehabija MILOŠ Žujović, odgovoran na teroristički napad, SAHRANJEN uz KRST i pravoslavne običaje… (foto)

Miloš Žujović, koji je preuzeo ime Salahudin i nedavno izvršio teroristički napad ispred ambasade Izraela u Beogradu, sahranjen je na groblju u mjestu Mala Vrbica kraj Mladenovca.

Tijelo Miloša Žujovića preuzeo je njegov otac Zoran i sahranio ga na pravoslavnom groblju po pravoslavnim običajima. Na grob je postavljen pravoslavni krst, a ostavljena je i rakija, piće i cvijeće, što je izazvalo brojne kontroverze s obzirom na to da je Žujović bio konvertit u islam i pripadnik vehabijskog pokreta.

Podsjetimo, žandarm Miloš Jevremović (34) pogođen je krajem juna samostrelom u vrat dok je obezbjeđivao Ambasadu Izraela u Beogradu. Napad je izvršio mlađi muškarac s bradom, naoružan i nožem. Napadač je identificiran kao Miloš Žujović (25) iz Mladenovca, koji je prešao u islam i postao vehabija, koristeći vjersko ime Salahudin.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je napad na Jevremovića teroristički akt, jer su napadači već poznati sigurnosnim službama kao pripadnici vehabijskog pokreta. Dačić je naglasio da su napadači konvertiti koji su prešli iz pravoslavlja u islam.

Čitaj još:   HAJKA SRPSKIH TABLOIDA NA UČITELJICU ADELU IZ NOVOG PAZARA

Jevremović je ostao pribran i neutralizirao je napadača, a potom je operisan u KC Srbije gdje se nekoliko dana oporavljao. Nakon izlaska iz bolnice i oporavka, otpušten je kući, a od ministra policije Ivice Dačića dobio je i Povelju za izuzetne zasluge.

U međuvremenu je crnogorska policija ispitala i suprugu Miloša Žujovića, Besu Žujović, kako bi utvrdili da li je učestvovala u planiranju napada.

izvor: sandzakdanas.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more