IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STANKO Radulović: Gaspromovo ulje za rusku salatu Crvene zvezde… (foto, video)

U bolesnom umu predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije se rodi ideja koju on neko vrijeme prcesuira i onda je pošalje na neku od željenih adresa- Zvezdan Terzić, Nebojša Čović ili Aleksandar Čeferin i tamo uz male dorade to postaje mafijaški projekat za dalje omasovljavanje morona u Srbiji koji vjeruju u neviđene menadžerske sposobnosti kriminalaca bez skrupula.

PODGORICA: Regija, Kolumne, vijesti, utorak, 09, 07. 2024… 10: 12… STANKO Radulović: Gaspromovo ulje za rusku salatu Crvene zvezde… (foto, video)

Crvena zvezda ima “maštovitog” idiota na čelu države i njegovog intimusa Čeferina na čelu UEFA i kad se upare dva luda Aleksandra sa mafijaškom pudlicom Zvezdanom Terzićem dobijete nekontrolisanu lakoću raspolaganja milionima koje nijesu zaradili i koje su pokrali iz džepova naroda koji jedva sastavlja kraj sa krajem.

Piše: Stanko Radulović

A stvari funkcionišu uglavnom poprilično jednostavno, u bolesnom umu predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije se rodi ideja koju on neko vrijeme prcesuira i onda je pošalje na neku od željenih adresa– u sportu su to Zvezdan Terzić, Nebojša Čović ili Aleksandar Čeferin i tamo uz male dorade to postaje mafijaški projekat za dalje omasovljavanje morona u Srbiji koji vjeruju u neviđene menadžerske sposobnosti kriminalaca bez skrupula.

Nije da se u glavama kriminalnog tandema Crvene zvezde Nebojša Čović– Zvezdan Terzić ne stvori neka “biserna ideja”, koja ide na doradu u kabinet i u umu glavnog monstruma Srbije dobija završnu verziju sa kojom se ide u javnost.

I tako to funkcioniše već 12- 13 godina, od kad su napredni idioti preuzeli vlast u Srbiji i brigu o svemu i svačemu.

Tako su se rodile ideje o titulama bez kraja, o dva Čovićeva tima u istom rangu takmičenja u košarci i kada je projekat prošao dugo se isprobavao puls Aleksandra Čeferina, koji je očigledno dao signal da isto može u fudbalu i da se UEFA neće mješati što će OFK Beograd kao razvojni tim Crvene zvezde igrati u Superligi.

Nebojša Čović– podrepna buva Aleksandra Vučića

Na isti način i po istom šablonu se rodila i ideja da Crvena zvezda iz kase Srbije dobije povećani sponzorski ugovor od Gasproma, koji je pod sankcijama UEFA i od početka rata svi klubovi koje je ovaj naftni gigant iz Rusije finansirao prekinuli su saradnju sa njim, osim Crvena zvezde, za koju od dolaska Aleksandra Čeferina na čelo evropske kuće fudbala važe potpuno druga pravila od ostatka Evrope.

Zvezda je od Čeferina dobila mnogo signala – može da zadrži Gasprom na dresovima i tribinama stadiona podno tenka kao glavnog sponzora, na tribinama Crvene zvezde se mogu pjevati nacionalističke pjesme, dozvoljeno je da se pojave ratnohuškačke poruke, i prijetnje komšijama, moguće je da se veliča Ratko Mladić i još mnogi drugi ozloglašeni kriminalci i zločinci.

Kada Crvena zveda poželi u žrijebu Jang bojs takvu ideju Zoran Laković i Čeferin realizuju pred višemilionskim auditorijumom…

Čitaj još:   NOVI PAZAR, PRIJATELJI ZA ADELA...

Aleksandar Vučić i Zvezdan Terzić dogovore sa Čeferinom da je Glazgov Rendžers najlakši rival u osmini finala Lige Evrope i prvi izvučeni par prilikom žrijeba bude baš Rendžers – Crvena zvezda… sasvim slučajno.

Početkom godine Zvezdan Terzić je pričao da Crvena zvezda zaslužuje mnogo bolji sponzorski ugovor, s obzirom na rezultate, od Gasproma, i ubrzo je iz kase države Srbije stigao amin, koji su u UEFA verifikovali, da Vlada umjesto 4,5 miliona ubuduće izdvaja 8.000.000 (osam miliona eura) za klub koji je osvojio samo bod u u Ligi šampiona prošle sezone i to uz ogromnu dozu sreće i osvojio posljednje 32. mjesto od klubova koji su igrali grupnu fazu.

Fiktivni sponzor samo se pojavi na parafiranju lažnog ugovora, a novac stiže iz državnog budžeta državne mafijaške mezimice.

Kako ni to nije dovoljno Vučić je poželio 25 miliona za Crvenu zvezdu od Gasproma, koji u suštini nikad nije dao ni cent klubu iz Beograda, već su to fingirani ugovori, iza kojih stoje Aleksandar Vučić i Vlada Srbije.

Predsjednik svega i svačega u Srbiji došapne svom trbuhozborcu i podrepnoj buvi, a on to nekakvim nejasnim matematičkim operacijama iznese u javnost. Srpski mediji to serviraju kao nešto sasvim normalno i realizacija idiotluka počinje – don Terza za promociju idiotluka dobije gomilu epiteta o neviđenoj sposobnosti od srpskih medijskih poslušnika.

Zvezdan Terzić sa slikom svog gospodara Vučića na zidu

U njihovim zajedničkim računicama decenijama postoji samo jedna matematička operacija – sabiranje “zarada” i na konferencijama za novinare svaki na svoj način– Alaksandar Vučić kao predsjednik svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije priča o uspjesima Vlade, a Zvezdan Terzić o zaradama Crvene zvezde. U tim matematičkim operacijama nikad nema troškova, gubitaka, minusa, dijeljenja…

I nije ni čudno, jer se zna da Crvena zvezda nikad ne plaća porez, to umjesto nje rade građani Srbije. Crvena zvezda ne plaća, vodu, struju, komunalne usluge, a iza svega stoji beogradsko podzemlje koje ima kancelarije smještene u državnim institucijama.

Nakon svakog javnog obraćanja razni medijski skorojevići su tu da kriminal promovišu i predstave kao nevjerovatne menadžerske sposobnosti.

Posljednjih 10 godina kriminal je potpuno zagospodario srpskim sportom, a iza tog kriminala stoje Vučić, Terzić i Nebojša Čović, koji nemaju namjeru da se zaustave u svojim poslovima.

Prva žrtva takvog biznisa bio je OFK Beograd, koji je deceniju kasnije “vaskrsao” i sada će da bude dio mafijaškog projekta ping-pong lige kao najvećeg cirkusa ikada viđenog u istoriji sporta.

OFK Beograd u Superligi biće konačna demonstracija sile pod okriljem Čeferinove UEFA, koji će kao B tim Crvene zvezde igrati u takmičenju i imati zadatak da se sklanja Crvenoj zvezdi kao što to 13 godina radi FMP Železnik u košarci (40 uzastopnih poraza od državne mezimice) i da maksimalnim trudom i zalaganjem muči druge rivale.

Čitaj još:   Ko je muškarac koji je u Sarajevu održao "goli performans"... (foto, video)

OFK Beograd iz Kuršumlije, pardon Zaječara, biće rasterećen svih finansijskih obaveza i državnih potraživanja. Neće morati da plaća porez, plati, vodu, struju, telefone, pošto će na stadionu u Zaječaru vodu, struju, telefone plaćati država i opština, koja će imati privilegiju da gleda superligaški fudbal, ali ne domaćeg Timoka, već vaskrslog OFK Beograda iz Zaječara… Bog je među nama, Bog je vaskrsao u liku i djelu predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije.

To što je na čelu Crvene zvezde, protivno statutima i pravilima UEFA Zvezdan Terzić, a na čelu OFK Beograda iz Zaječara njegovi nasljednici Kostadin i Balša Terzić glavne “baje” novog “romantičarskog” projekta Aleksandra Vučića za UEFA, nema veze.

Nije bitno ni što su na čelu FSS, FK Crvena zvezda lica sa interpolovih potjernica, na čelu OFK Beograda i Jedinstva sa Uba lica sa kriminalnim dosijeima, sve je to Aleksandar Čeferin aminovao jer tako želi srpski Bog koji kao duh lebdi nad Marakanom.

U međuvremenu je Crvena zvezda u OFK Beograd iz Zaječara prosljedila osam svojih bivših fudbalera koji će baš svojski da “zapnu” u svim mečevima protiv Crvene zvezde da dokažu kako su “nepravedno” zapostavljeni u voljenom klubu.

Inače, UEFA statutom ne dozvoljava mogućnost da dva kluba istog sponzora igraju u istoj grupi, kao što je prije nekoliko godina problem bio sa klubovima koje plaća Red Bul – Salzburg i Lajpcig, koji su čak iz različitih država, ali je to u Srbiji moguće i dozvoljeno, jer Čeferin i Laković nemaju ništa protiv, čak su i pokrovitelji tog kriminala.

BONUS VIDEO: Beograd, Aleksandar Vucic predsednik Srbije, o dugovima Crvene zvezde i Partizana

izvor aktuelno.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more