IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORIS Mugoša: Rekonstrukcija Vlade CRNE GORE, ubrzaće pad aktuelne vlasti i dovešće do vanrednih izbora… (foto)

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša smatra da rekonstrukcija Vlade treba što prije da se dogodi.

„Rekonstrukcija Vlade treba što prije da se desi jer nema potrebe za nezrelim igricama na političkoj sceni nego neka se sve karte otvore. PES je za samo godinu dana od predizborne poruke sa neće sa DPS-om i DF-om došao do toga da iz dana u dan učvršćuje koaliciju sa DF-om“, navodi Mugoša na mreži Iks.

Mugoša navodi da vjeruje da će upravo navedena rekonstrukcija ubrzati pad aktuelne većine i dovesti do najadekvatnijeg rješenja za izlazak iz institucionalne i društvene krize, a to su, prema njegovim riječima – vanredni izbori.

„Vlada sa strukturnom i ideološkom konstrukcionom greškom, u kojoj su najčvršći kohezioni faktor njenih konstituenata fotelje, odnosno ucjene i politička trgovina nije ni stabilna a definitivno nije evropski“, ističe on.

Čitaj još:   MILICA Živković: Žena je uvijek kriva za sve, žaliću se sudu... (foto)

Crnoj Gori u najzahtjevnijoj fazi pristupanja EU koja podrazumijeva sistemske, odnosno strukturne reforme neophodan je, navodi poslanik SD, savez svih društvenih segmenata koji istinski žele progresivnu, emancipovanu i prosperitetnu Crnu Goru kao prvu sljedeću članicu EU.

izvor: analitika.

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more