IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA TUGA U TUZLI: Sutra sahrana tragično nastradaloj VANESI (32), ljepotici koja je poginula u stravičnoj nesreći, vozila je motor sudarila se sa automobilom… (foto)

VANESA ostala je na mjestu mrtva nakon sudara sa automobilom, vozila je motor, pa se sudarila sa autom…

TUZLA: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak 08. 07. 2024… 12: 33… VELIKA TUGA U TUZLI: Sutra sahrana tragično nastradaloj VANESI (32), ljepotici koja je poginula u stravičnoj nesreći, vozila je motor sudarila se sa automobilom… (foto)

U tuzlanskom naselju Solina je jučer oko 18 sati poginula 32- godišnja Vanesa Tomić... U nesreći su povređene dvije osobe iz automobila.

Oko 18:00 sati u naselju Solina, grad Tuzla dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo Nissan i motocikl Gilera.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradala VANESA Tomić 32- godišnjakinja koja je upravljala motociklom, a čiju smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, dok su vozač putničkog motornog vozila (1973) i njegova saputnica zadobili lake tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara JZU UKC Tuzla- saopšteno je juče iz Uprave policije MUP-a TK.

Čitaj još:   HOROR: Procurio snimak Sanela Hadžića, drogira se i poručuje djeci da zanemare školu i sport... (foto)

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali jedno putničko vozilo i motocikl, a tom prilikom vozačica motocikla je smrtno stradala na licu mjesta.

Vozač i saputnik u putničkom motornom vozilu zadobili su lakše tjelesne povrede te su otpušteni na kućno liječenje.

Posljednji ispraćaj Vanese Tomić obacit će se u utorak, 9. jula u 16 sati ispred kapele na mjesnom groblju Cerovi- Husino.

(Vijesti.ba)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more