IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tragedija koja je potresla PAZAR i SANDŽAK: Na ahiret preselio u 25. god. SENAID Čeli, student Pravnog fakulteta… (foto)

Odavno ništa nije donijelo toliku tugu u Novi Pazar kao iznenadna smrt dvadestpetogodišnjeg Novopazarca Senaid Čelija, studenta beogradskog Pravnog fakulteta. Ova tragedija koja je zadesila porodicu Čeli, izazvana je puknućem kapilara u mozgu mladog Senada. U kratkom vremenskom periodu, svaka komora mozga bila je ispunjena krvlju, što je učinilo smrt neizbježnom.

Senad Čeli, poznat po svojoj predanosti učenju i ljubavi prema pravdi, bio je na putu da postane ugledan pravnik. Njegova iznenadna smrt ostavila je dubok trag na mnoge prijatelje, kolege i sugrađane, koji se s tugom opraštaju od ovog izuzetnog mladića.

Na društvenim mrežama, mnogi sugrađani izrazili su svoju tugu i saosećanje sa porodicom Čeli. U emotivnim porukama, prisjećaju se Senadove vedrine, dobrote i nesebičnosti.

Rahmetli Čeli Senad sa babom

Rahmetli Čeli Senad sa babom

“Moj brat i drug vratio se svome Gospodaru. Inna lillahi ve inna ilejhi radži'un. Gospodaru naš, smiluj se našem bratu i uvedi ga u džennet bez polaganja računa,” napisao je jedan od njegovih najbližih prijatelja, uz zajedničku fotografiju.

Ova velika tragedija podseća nas na krhkost života i važnost podrške i zajedništva u teškim vremenima. Porodici Čeli izražavamo najdublje saučešće i saosećanje u ovim bolnim trenucima.

Čitaj još:   VREMENSKE NEPRILIKE: Obilne snježne padavine zahvatile Istanbul... (foto, video)

Dženaza će se obaviti u subotu, 6. jula 2024. godine, na groblju Gazilar, kreće se od Islamskog centra u Lugu (Šarova džamija), nakon podne namaza. Hatar će se obavljati u porodičnoj kući u ulici Ćire Ratkovića br. 49. Ožalošćeni su otac Safet, majka Sanela, sestra Sajma, dedovi Ljutfvo i Šaban, nana Sanija, hale Muradija i Hadija, amidža Fikret, tetke Suada i Jasmina, dajidža Rešad i ostala rodbina.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more