IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Šta je MILAN Knežević Pipun pričao u Skupštini CRNE GORE: Pominjao sastanke kod MILOJKA Spajića prije izbora MILORADA Markovića, vršenje pritiska i “misare”… (foto, video)

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević izazvao je više reakcija nakon današnjeg obraćanja vrhovnom državnom tužiocu Miloradu Markoviću u Skupštini. Ustvrdio je, zapravo, da su se, dok je Marković bio kandidat, politički faktori sastajali u Vladi, te ga je pitao sjeća li se tog sastanka.

Iz Demokratske partije socijalista su, pritom, na press konferenciji poručili kako je skandalozno ono o čemu je Knežević govorio.

On je istakao kako su Markovićevi “emisari” dolazili da vrše pritisak da on bude izabran.

“Pozivam i SDT da me sasluša o ovom slučaju. Podsjetiću vas na jedan sastanak u Vladi, dok ste bili samo kandidat, koji je organizovao Andrej Milović koji vas je protežirao. Sjećate li se tog sastanka kod Spajića? Tada sam rekao da Vas neću podržati jer mi je puna glava kumova, pobratima. Jeste li mi rekli tada da se odričete vaših kumova”, upitao je on.

Čitaj još:   MILAN Knežević Pipun: Ako "BS" ne napusti koaliciju sa DPS- om u Bijelom Polju, MILOJKO Spajić da smijeni sve njihove ministre u Vladi CG... (foto)

Priču da nije želio da bude VDT, dodao je, Marković može da priča nekome drugome.

izvor: analitika.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   MILAN Knežević- MOŽDA ZBOG FOTELJE U VLADI I PREĐE PREKO SREBRENICE: Milojko SPAJIĆ, do idućeg petka, da dostavi prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more