IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Andrej NIKOLAIDIS o SRBIJI: “Rezolucija o Srebrenici će imati ozbiljne posljedice po Beogradu i srpske fašiste!” (foto, video)

“Sve ono što mislite da će se desiti i sve ono zbog čega ste tako frenetično bili protiv, desiće se”, poručio je ANDREJ Nikolaidis.

PODGORICA: Regija, Kolumne, vijesti, ponedeljak, 08, 07. 2024… 18: 12… Andrej NIKOLAIDIS o SRBIJI: “Rezolucija o Srebrenici će imati ozbiljne posljedice po Beogradu i srpske fašiste!” (foto, video)

Vodeći mediji u Srbiji na naslovnim stranama donose izjavu poznatog pisca Andreja Nikolaidisa da će donošenje rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN imati ozbiljne posljedice po Srbiju koje će tek nastupiti.

“Nemojte imati iluziju da je Vučić iz hira tako histerično reagovao na rezoluciju. Vučić i velikosrpski nacionalisti koje on predvodi vrlo dobro znaju šta ova rezolucija znači. Ona znači kraj njihovog revizionističkog besramnog orgijanja nad žrtvama njihovog nacionalizma između ostalog i u Srebrenici. Znači kraj njihovog pokušaja da ispišu novu istoriju ratova devedesetih”, rekao je Nikolaidis za Face televiziju.

Čitaj još:   SVAKA ČAST- “VOLONTERI NP” POMOGLI I POPLAVLJENOJ SJENICI... (foto galerija)

On je posebno istakao da su Srbija i velikosrpski nacionalizam glavni krivci za događaje na prostoru bivše Jugoslavije.

“Iz toga proizilaze pravne, a potom i političke posljedice. To je zastrašujuće za srpske fašiste i ja razumijem ljutnju i histeriju koja je uslijedila, a imam i poruku za njih: Sve ono što mislite da će se desiti i sve ono zbog čega ste tako frenetično bili protiv, desiće se”, poručio je Nikolaidis, prenose srpski mediji danas.

BONUS VIDEO: Andrej Nikolaidis brutalno: Rezolucija će imati pravne posljedice!Dodik križanac nosoroga i bijelog međeda!

ızvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more