IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL I HAOS U BEOGRADU: Došao s konjem u kafić, pretukao konobara, jer nije hteo da ga usluži… (foto)

Tridesetosmogodišnji S.D. saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnih djela “teška tijelesna povreda” i “nasilničko ponašanje”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 06, 07. 2024… 00: 12… SKANDAL I HAOS U BEOGRADU: Došao s konjem u kafić, pretukao konobara, jer nije hteo da ga usluži… (foto)

Okrivljeni S. D. se tereti da je u ugostiteljskom objektu u Batajnici teško povredio D. A. (64) zadavši mu više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela, saopštilo je Tužilaštvo.

D. A. je, kako se navodi, prethodno upozorio S. D. da ne može da bude uslužen jer je u objekat došao s konjem i kočijama, a konju je dao da pase cveće koje se nalazilo u žardinjeri.

Okrivljeni je takođe na oštećenog bacao stolice iz lokala u kojem su se u tom trenutku nalazili gosti– očevici događaja, a cio događaj je zabilježen kamerom video nadzora.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Belveder- Mjesto bunta i otpora ponižavanju Crne Gore- "Vazda bilo i biće"

Pred javnim tužiocem okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi okrivljeni uticati na svedoke i da će, s obzirom na raniju osuđivanost, ponoviti krivično djelo, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

izvor N1

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more