IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U SPLITU- Prizor koji je mnoge zgrozio: Došao na rivu s golemom zmijom… (foto)

Morala da reaguje i policija, ljudi se zgrozili prizorom… Iz policije im je potvrđeno da je primljen poziv građana…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak, 05, 07. 2024… 16: 12… HAOS U SPLITU- Prizor koji je mnoge zgrozio: Došao na rivu s golemom zmijom… (foto)

Jedan čovjek na splitsku rivu donio ogromnu zmiju koju, vjerojatno, drži kao kućnog ljubimca. Čovjek je sjedio na klupi na Rivi, a prolaznici su se zgražali nad prizorom.

Fotografije zmije smo dobili od čitateljice. Prizor je uznemirio brojne Splićane sinoć, a slična situacija dogodila se i prošle godine kada je u sred bijela dana jedan tip Splitom hodao s kraljevskim pitonom.

zmijurina
zmijurina2
zmijurina3

Muškarac je sjedeo na klupi dok je s obe ruke držao zmiju, a prizor je, blago rečeno, zgrozio mnoge Splićane koji su te večeri šetali po rivi.

Čitaj još:   ČANAK: Kakav MIRAN RAZLAZ, sa tim ide i preseljenje stanovništva, GENOCID…

Iz policije im je potvrđeno da je primljen poziv građana zbog egzotične životinje koju je nepoznati čovjek doneo u centar grada.

Međutim, kad su policajci stigli na lokaciju, čovkeka i zmije više nije bilo. Pretpostavlja se da je zmija njegov kućni ljubimac.

Inače, ovo nije prvi takav slučaj u Splitu. Prošle godine je jedan čovjek usred bijela dana hodao s kraljevskim pitonom kroz Split, podsjeća Dalmacija danas.

(Espreso/Blic/ Marija Lekić/Dalmacijadanas.hr/Prenela: N.J)

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   PET dokaza koji šalju osumnjičene STEFANA i LUKU na doživotnu robiju za ubistvo Ranka Radoševića ESKOBARA: Glavni bio među grickalicama... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more