IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA TUGA, bila je NAVIJAČICA FK Sarajevo: Uz fotografije s Koševa, oprostili se od tragično ubijene NERMINE Ravlić- “Šokirani smo još jednim bezumnim ubistvom žene”… (foto, video)

Bosnu i Hercegovinu zgrozilo je ubojstvo Nermine Krajine u Sarajevu. Na društvenim mrežama brojni se opraštaju od ubijene žene…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 02, 07. 2024… 08: 12…  VELIKA TUGA, bila je NAVIJAČICA FK Sarajevo: Uz fotografije s Koševa, oprostili se od tragično ubijene NERMINE Ravlić- “Šokirani smo još jednim bezumnim ubistvom žene”… (foto, video)

Fudbalski klub Sarajevo oglasio se nakon stravičnog ubistva Nermine Krajine Ravlić (38) čije je tijelo pronađeno prije dva dana u stanu u sarajevskom naselju Pofalići.

Danas je to na svojim službenim stranicama uradio i FK Sarajevo, klub za koji je Nermina navijala.

“Šokirani smo još jednim bezumnim ubojstvom žene koje nas ponovo upozorava da naše društvo ima ozbiljne probleme koji se moraju početi rješavati i u tome moramo sudjelovati svi. Kolektiv FK Sarajevo izražava iskrenu sućut obitelji naše Nermine”, napisali su iz FK Sarajevo.

Čitaj još:   SLAGALICA LAŽI- DRITAN NASTAVLJA U SVOM MANIRU DA OBMANJUJE JAVNOST I MANIPULIŠE ČINJENICAMA

Nerminino tijelo pronađeno je u subotu u stanu u kojem je živjela, a kako je potvrđeno iz policije, smrt je nastala nekoliko dana ranije. Za njeno ubistvo sumnjiči se njen suprug Goran Ravlić, koji je u međuvremenu s majkom Leđibom predat u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

BONUS VIDEO: Užas u Sarajevu: Muškarac izmasakrirao suprugu skupa sa majkom! Planirao raskomadati tijelo!

Inače, Goran i Nermina su se vjenčali prije nekoliko mjeseci, a prethodno su se poznavali duži niz godina. Tijelo preminule je prevezeno u prosekturu Bare te će po naredbi tužiteljice biti izvršena obdukcija.

Podsjetimo, zbog ubojstva Nermine Krajine uhićeni su njezin suprug, njegova majka i njihov pomagač.

izvor Klix.ba