IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković Kuč: Parlament CRNE GORE, kao STRATIŠTE na Ibarskoj magistrali… (foto, video)

Skupština Crne Gore danas je nastavila rad, a prva tačka dnevnog reda biće izmjene zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljiovosti, vijesti, utorak, 02, 07. 2024… 00: 12… ALEKSANDRA Vuković Kuč: Parlament CRNE GORE, kao STRATIŠTE na Ibarskoj magistrali… (foto, video)

Poslanica DPS- a Aleksandra Despotović poručila je da je trebalo je preći veliki put finansijske sigurnosti što je otvorilo Crnoj Gori put ka Evropi.

 

“A sve to zahvaljujući prethodnicima i njihovim koracima. Crna Gora je sada na dobrom putu zahvaljujući tom kontinuitetu. Administracije u ministarstvima od 2000. godine su radile u jako teškim uslovima i utabale put ka monetarnoj sigurnosti. Ne može se govoriti da ranije ništa nije rađeno”, tvrdi ona. 

Prema riječima poslanice DPS- a Aleksandra Vuković Kuć, nepostojeći program Evropa sad postao primjer za perspektivu.

Čitaj još:   GRAĐANI BIH, STREPE: Dostavljena Rezolucija da se za Balkan, uvedu ponovo vize u EU...

“Politička situacija je mentalni terorizam na građane Crne Gore, a takođe se vrši terorizam nad parlamentarizmom. Izborna volja građana je prevarena, a upravo oni su doveli Andriju Mandića, Daria Vraneša i Marka Kovačevića”, smatra ona. 

Vuković Kuč tvrdi da vladajuća je većina omogućila da crnogorska javnosti vidi neviđeno. 

“A upravo su za to zaslužni PES i Demokrate. Parlament je postao kao stratište na Ibarskoj magistrali “ojdimi-dojdimi”. Nema rijeći jima se može opisati kako je premijer Milojko Spajić unizio Crnu Goru”, poručila je ona.

BONUS VIDEO: Deveta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2024. godini – drugi dan II dio

izvor Kolektiv.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more