IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA- ŽRTVI MONSTRUOZNOG ZLOČINA- Sutra dženaza u Sokolović Koloniji, svirepo ubijena Nermina Krajina (38)… (foto, video)

Dženaza Nermini Krajina, koja je svirepo ubijena u stanu u Kolodvorskoj ulici u Sarajevu, a za čije ubistvo su osumnjičeni njen suprug i njegova majka, bit će klanjana sutra iza ikindija- namaza u Sokolović Koloniji…

 SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 01, 07. 2024… 18: 12… TUGA VELIKA- ŽRTVI MONSTRUOZNOG ZLOČINA- Sutra dženaza u Sokolović Koloniji, svirepo ubijena Nermina Krajina (38)… (foto, video)

Nermina Ravlić brutalno je ubijena prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga. Njeno tijelo, a kako smo jučer i objavili, bukvalno je izmasakrirano.

Za ubistvo nesretne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor. Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i pomoć nakon izvršenog krivičnog djela…

Čitaj još:   SAČEKUŠA UŽIVO: Maskirani napadač,rešeta biznismena...(uznemiravajući video)

BONUS VIDEO: Užas u Sarajevu: Muškarac izmasakrirao suprugu skupa sa majkom! Planirao raskomadati tijelo!

Dženaza Nermini Krajina, koja je svirepo ubijena u stanu u Kolodvorskoj ulici u Sarajevu, a za čije ubistvo su osumnjičeni njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Leđia, bit će klanjana sutra iza ikindija-namaza uSokolović Koloniji. 

Kako je objavljeno na stranici Džemata Sokolović Kolonija, dženza će se klanjati ispred Centralne džamije Sokolović Kolonija, a ukop će se obaviti na mezarju Kovači u Hrasnici.

Nermina je svirepo ubijena u 38. godini života.

izvor Faktor.ma