IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Vučić najavio dolazak u Crnu Goru: Najbolje bi bilo da to bude 12. jula, na Petrovdan kako bi poslao “poruku zajedništva”… (foto, video)

Aleksandar Vučić kazao je da je spreman da posjeti Crnu Goru tokom jula na poziv lidera prosrpskih partija u našoj državi….

BEOGRAD- PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja 28, 06. 2024… 12: 12… ALEKSANDAR Vučić najavio dolazak u Crnu Goru: Najbolje bi bilo da to bude 12. jula, na Petrovdan kako bi poslao “poruku zajedništva”… (foto, video)

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je sinoć da je pozvao rukovodstvo Srbije i Republike Srpske da dođu u Crnu Goru 12. jula, na Petrovdan kako bi poslali “poruku zajedništva”.

Vučića je u posjetu ponovo, uživo u programu TV PRVA, pozvao lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, ističući da bi volio da Vučić dođe u Berane da posjete Hram svetog Simeona Mirotočivog.

Vučića je u posjetu ponovo, uživo u programu TV PRVA,  pozvao lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, ističući da bi volio da Vučić dođe u Berane da posjete Hram svetog Simeona Mirotočivog.

,,Najbolje bi bilo da to bude Petrovdan, ali moramo vidjeti ko će u tom periodu biti od gostiju ovdje”, rekao je Vučić, odgovarajući na poziv Kneževića.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. april 2022. godine

Vučić je prokomentarisao usvajanje Rezolucije o genocidu u sistemu logora Jasenovac, Dahau i Mauthauzenu, izvinjavajući se što nije vjerovao da se to mođe desiti.

,,Jesu oni to zatutuljili i zamumuljili sa dodavanjem Dahaua i Mauthauzena i nema u tekstu skoro ništa, ali nije mi teško da kažem: ‘Izvinite, čestitam'” rekao je Vučić za TV Prva.

Podsjećamo, Antena M juče je objavila da je Srbija uz pomoć svojih ovdašnjih konfidenata planira za 12. jul svojevrsni nastavak „Svesrpskog sabora” koji je 8. juna održan u Beograd.

“Najbolje bi bilo da to bude Petrovdan, ali moramo vidjeti ko će u tom periodu biti od gostiju ovdje”, rekao je Vučić, odgovarajući na poziv Kneževića.

Vučić je prokomentarisao usvajanje Rezolucije o genocidu u sistemu logora Jasenovac, Dahau i Mauthauzenu, izvinjavajući se što nije vjerovao da se to mođe desiti.

“Jesu oni to zakukuljili i zamumuljili sa dodavanjem Dahaua i Mauthauzena i nema u tekstu skoro ništa, ali nije mi teško da kažem: “Izvinite, čestitam””, rekao je Vučić za TV Prva…

BONUS VIDEO: SPECIJAL- KOLEGIJUM + Aleksandar Vučić gostovanje PRVA TV!

Čitaj još:   NALOG ZA PRIVOĐENJE ČEDA JOVANOVIĆA: Evo i zbog čega... (foto)

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more