IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJERSKI SAT BEZ PREMIJERA: Andrija Nikolić- MILOJKO Spajić iz Podgorice, poslao poruku da zbog obaveza u Briselu, da neće prisustvovati sjednici… (foto, video)

Kada je predsjendik Skupštine Andrija Mandić saopštio da je premijer spreman da u ponedjeljak odgovara na pitanja čuo se smijeh poslanika u sali…

PODGORICA: Crna Gora, Zaanimljivosti,, vijesti, subota, 29, 06. 2024… 07: 32… PREMIJERSKI SAT BEZ PREMIJERA: Andrija Nikolić- MILOJKO Spajić iz Podgorice, poslao poruku da zbog obaveza u Briselu, da neće prisustvovati sjednici… (foto, video)

Počinje sjednica Skupštine, iako je premijer Milojko Spajić najavio da danas ne može doći da odgovara na pitanja poslanika.,,

Poslanici su u sali.

Kada je predsjendik Skupštine Andrija Mandić saopštio da je premijer spreman da u ponedjeljak odgovara na pitanja čuo se smijeh poslanika u sali.

Tok rasprave

Poslanik DPS- a Andrija Nikolić obratio se građanima Crne Gore.

– Ima jedna izreka koja kaže: “Kad klovn uđe u palatu, onda on ne postaje kralj nego palata postaje cirkus. Crna Gora i nažalost crnogorski parlamentarizam, zahvaljujući neodgovornosti, prije svega parlamentarne većine, živi vrijeme cirkusa, apsurda u kojem je dozvoljeno predsjedniku Vlade da već četvrti ili peti put odlaže dolazak u parlament i izbjegava kontrolnu ulogu parlamenta – naveo je Nikolić.

Kad neko jednom obmane to je, kako je rekao, sigurna garancija da će obmanuti još neki put.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Niko pa ni vjerska zajednica, ne smije dovesti u pitanje mir i stabilnost! (foto)

– Predsjednik Vlade je čovjek koji je pred poslanicima i građanima Crne Gore obmanuo kad je kazao da nema dvojno državljanstvo. Sinoć je u 23 sata obavijestio parlament da se neće pojaviti na premijerskom satu koji je zakazan za danas, a onda je jutros još jednom obmanuo javnost kazavši da ga je neko iz opozicije preklinjao da se premijerski sat odgodi za ponedjeljak.

Istine radi, tačno je da je u Kolegijumu prije sedmicu predloženo da se iz poštovanja prema građanima, premijerski sat održi ne u subotu, nego u ponedjeljak. Ali taj prijedlog nije prihvaćen, i dogovoreno je da se premijerski sat, koji je već jednom pomjeren sa petka na subotu, održi 29. juna.

Tako je bilo do sinoć do 23 sata, kada je premijer rekao da zbog obaveza u Briselu neće prisustvovati, iako smo svi znali da je predsjednik Vlade tu poruku poslao iz Podgorice – tvrdi Nikolić.

On je konstatovao da je ovo poigravanje sa građanima Crne Gore i njihovim autoritetom i povjerenjem.

– Predsjednik Vlade je izigrao crnogorsku javnost i nadam se da ćete adekvatno odgovoriti na takvu neozbiljnost i bahatost od strane predsjednika Vlade– poručio je ANDRIJA Nikolić.

Čitaj još:   ZASPAĆETE KAO BEBA ISTI MINUT: Trik bi da znaju oni koji pate od nesanice! (foto i video)

BONUS VIDEO: Deseta- posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2024. godini, 29.06.2024.

izvor Portal analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more