IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPREZ, STIŽE NOVO NEVRIJEME: Prognoza za narednih nekoliko dana… (foto)

DANAS se očekuje promjenljiva oblačnost i dalje nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 26, 06. 2024… 08: 52… OPREZ, STIŽE NOVO NEVRIJEME: Prognoza za narednih nekoliko dana… (foto)

Jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su registrovani na području Krajine, objavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH…

Moguća je i pojava grada u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 22°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C, na jugu zemlje do 34°C.

Danas će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jači pljuskovi se očekuju u poslijepodnevnim satima kada je moguća i lokalna pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni većinom istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29 stepeni, na jugu zemlje do 33 stepena Celzijusa.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje promjenljiva oblačnost i dalje nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguća je i pojava grada u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19 stepeni, na jugu zemlje do 22 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stepeni, na jugu zemlje do 34 stepena.

Čitaj još:   TAJO JE PONOSAN: Gorica Dodik zastavu BiH nazvala s***em... (foto)

U petak će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18 stepeni, na jugu zemlje do 21 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stepeni.

U subotu će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. U drugoj polovini dana lokalni pljuskovi su mogući u istočnim, sjeveroistočnim i centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 17 stepeni, na jugu zemlje do 20 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32 stepena.

U nedelju se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18 stepeni, na jugu zemlje do 22 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33 stepena, na jugu zemlje do 35 stepeni C…

Čitaj još:   Kako je ubijen ratni šef bh. diplomatije Dr. IRFAN LJUBIJANKIĆ: Za obaranje helikoptera odlikovani Srbi u Hrvatskoj... (foto, video)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more