IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJNOVIJI DETALJI LIKVIDACIJE NA CETINJU: DRAGAN Roganović i PETAR Kaluđerović, stigli u blindiranom vozilu- Bomba bila zakačena za drvo! (foto, video)

Prema prvim rezultatima iz istrage, radi se o eksploziji jače razorne moći, a sumnja se da je eksplozivna naprava bila zakačena za obližnje drvo. Međutim, istraga će potvrditi na koji način je aktivirana. Policija je ogradila šire lice mjesta, dok forenzičari vrše uviđaj i izuzimaju tragove.

Prema nezvaničnim informacijama, u OB Cetinje, u svojstvu građana, saslušano je nekoliko osoba. Insprektori u civilu provjeravaju objekte, zgrade i kuće koje se nalaze u blizini lica mjesta.

Dragan Roganović i Petar Kaluđerović, koji su stradali u ovoj eksploziji, prema prvim rezultatima istrage, nalazili su se u neposrednoj blizini pored parkiranog vozila za koje se pretpostavlja da su koristili.

Vozilo se i dalje nalazi na licu mjesta i neoštećeno je, radi se o takozvanom blindiranom vozilu. Od jačine eksplozije popucala su stakla na nekim obližnjim objektima. Kako je u izjavi za medije rekao Predrag Milošević, načelnik hirurgije u cetinjskoj bolnici, na toj ustanovi su se zatresla sva stakla.

Čitaj još:   DANAS je na CETINJU u bombaškom napadu poginuo bokser, zbog kog je počeo rat kotorskih klanova (foto, video)

Od strane tužilaštva angažovano je i vozilo pogrebnih usluga, u kojem su uneseni određeni dijelovi koji su izuzeti sa lica mjesta, za koje se pretpostavlja da pripadaju žrtvama.

Podsjećamo, jutros je na Cetinju došlo do aktiviranja eksplozivne naprave pri čemu su stradale dvije osobe. Smrtno su stradali Dragan Roganović i Petar Kaluđerović.

“Danas su, u blizini Sportskog centra na Cetinju, oko 09.10 časova, usled aktiviranja eksplozivne naprave, dva lica smrtno stradala, dok su tri lica povrijeđena. Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na lice mjesta koje je obezbjeđeno.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mjere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obavještena – saopštili su danas iz Uprave policije.

BONUS VIDEO: RTV Cetinje – Eksplozija na Cetinju

Autor: Iva Besarabić

izvor: pink.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more