IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CIJENE ZA GUINESSOVE KNJIGE REKORDA: Naručio sladoled u Hrvatskoj, pa zamalo pao u nesvijest kada je vidio račun… (foto)

Skala je na startu turističke sezone na hrvatskom Jadranu podignuta ekstremno visoko…

Je li vam se ikad dogodilo da poželite osvježenje, uredno ga platite i onda poželite – pasti u nesvijest zbog nagomilane mučnine kad vidite ispostavljeni račun!

To se dogodilo jednom posjetitelju Dubrovnika, koji je svoje zaprepaštenje, pogledavši uredno plaćen račun za sladoled za sebe i društvo, podijelio na društvenim mrežama.”Svugdi san bia, al‘ ovoliko nikad sladoled nisan platia… WTF”, napisao je, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Spomenuti gost u Dubrovniku, po rječniku očito Dalmatinac, prema objavljenom faksimilu računa četiri kugle sladoleda platio je ukupno 15,60 eura (30,51 KM) , odnosno po 3,90 eura (7.62 KM) svaku.

Skala je na startu turističke sezone na hrvatskom Jadranu podignuta ekstremno visoko, na nivou svjetskog rekorda i upisa u Guinnessovu knjigu.

Čitaj još:   PODŚEĆANJE: Kako je Nebojša Medojević širio mržnju prema Crnogorcima... (foto, video)

Može li ovo neko oboriti? Šta još treba staviti u sladoled ili promijeniti u načinu proizvodnje za srušiti ovaj rekord, osim svima dobro poznatih regularnih sastojaka, ne računajući one ekscentrične sladoledne kombinacije obogaćene zlatnim listićima i kapljicama superskupih šampanjaca te decenijama starih viskija?

izvor: iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more