IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: Gdje je stari režim bio najgori, novi se pomučio da bude još gori, gdje je bio dobar novi gurnuo unazad… (foto, video)

“Predstava koja dodatno potvrđuje vladajuće ruglo danima se odvija i u Podgorici gdje imamo raspalu vlast, dok bivši i sadašnji odbornici PES- a lakrdijaše i to na način najsličniji budvanskoj “složnoj braći” iz bivšeg DF-a”, rekli su iz GI

Vladajuće partije su uspjele da svoju politiku pretvore u teško nadmašivo ruglo, ocijenili su iz Građanske inicijative 21. maj.

“Tamo gdje je stari režim bio najgori, ako izuzmemo kriminal i korupciju u čemu će zadugo biti nedostižan, novi režim se “pomučio” da postane još gori. Tamo gdje je stari režim bio najbolji, novi režim se svojski potrudio da i to gurne unazad”, rekli su iz ove GI.

Poručuju da ne čudi što je crnogorska politička scena postala “zbirka raznobojnih kreatura upakovanih u marionetske i prevarantske partije”.

“Nedavno je crnogorska javnost mogla da vidi Kneževićevo potonuće dok je gostovao u ulozi vrcavog Vučićevog sluge u beogradskom šovinističkom mediju. Zatim je uslijedila neofašistička retorika nikšićkog gradonačelnika i naknadna slaboumna advokatska tirada njegove partije, ali i mizerno ćutanje niza stranaka bez kojih bi Mandić boravio na periferiji Nikšića.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. jun 2018. godine

Predstava koja dodatno potvrđuje vladajuće ruglo danima se odvija i u Podgorici gdje imamo raspalu vlast, dok bivši i sadašnji odbornici PES-a lakrdijaše i to na način najsličniji budvanskoj “složnoj braći” iz bivšeg DF-a”, rekli su iz GI.

Dodaju da se na kraju pojavio IBAR premijer “da bi u pauzi između “humane” antihrvatske rezolucije i straha od suočavanja sa “voljenim” ministrom skandalozno zaboravio na susret sa predsjednikom Bugarske. Kada svemu ovome dodamo i poslovične pakosti i “državničku zabrinutost” Milatovića onda je jasno o kakvim se sve “narodnim predstavnicima” radi.

Ovakva galerija tzv. političara i klovnovskih partija bila bi već počišćena sa vlasti da im protivnici i dalje nijesu memljivi DPS, njegova posluga raspoređena u taktičkim “suverenističkim kolonama” ili npr. najavljeni “evropski progresivisti” koji se rađaju iz utrobe starog režima”, zaključuju iz GI 21. maj.

izvor: vijesti.me

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more