IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Marković: MILOJKO Spajić, ili pojma nema o politici, ili se upregao sa crkvom Srbije, da bude logistička podrška četničkom vojvodi ANDRIJI Mandiću… (foto)

”Misli li ANDRIJA Mandić sa tim tenkovima da brani fotelju predsjednika Skupštine”, pita JELENA Marković…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 22, 04. 2024… 10: 42… JELENA Marković: MILOJKO Spajić, ili pojma nema o politici, ili se upregao sa crkvom Srbije, da bude logistička podrška četničkom vojvodi ANDRIJI Mandiću… (foto)

Premijerov Dalaj Lama i militarističko orgijanje na Pešteru, kako to objasniti, navela je na mreži X potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

„Misli li Mandić sa tim tenkovima da brani fotelju predsjednika Skupštine“, pita Marković.

Prema njenim riječima, Spajić ili pojma nema o politici ili se upregao sa crkvom Srbije da bude logistička podrška četničkom vojvodi Mandiću, „ali svakako i u jednoj i u drugoj situaciji mu Mandić uzima glasove, a prije svega premijersko mjesto ako ovaj uđe u Vladu, Spajić je politički onda mrtav“.

Čitaj još:   SPAJIĆEV DILER VIAGRE: MILOJKO je ZVIJER, kupovao je i po pet kutija za veče!

„Inače otkud Mandić na vojnoj vježbi vojske Srbije uz Vučića? Pa to i slijepci vide pa možda i EU i SAD konačno shvate ko upravlja Mandićem, a i Crnom Gorom“, zaključuje Marković.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more