IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović osudio prijetnje TANJI Badrić: Državni organi da hitno reaguju… (foto)

Najoštrije osuđujem primitivne uvrede, govor mržnje otvorene prijetnje kojim je izložena potpredsjednica Foruma žena Socijaldemokrata Tanja Bardić, poručio je predsjednik ove stranke Damir Šehović...

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 04. 12. 2023… 19: 39… DAMIR Šehović osudio prijetnje TANJI Badrić: Državni organi da hitno reaguju… (foto)

DAMIR Šehobić je istakao da „nikada slabići koji se kriju iza kojekakvih pseudonima na tviter profilima, sa kojih pokušavaju na prilično prizeman način politički da disciplinuju nepodobne, neće uspjeti u svom naumu“.

”To nikako ne umanjuje obavezu nadležnih državnih organa da hitno reaguju, kako bi u najkraćem mogućem roku identifikovali počinioce ovog kukavičjeg čina”, kazao je Šehović. 

Potpredsjednici Foruma žena Socijaldemokrata Crne Gore Stanislavi Tanji Bardić juče su na društvenoj mreži X upućene prijetnje smrću, kao i uvrede na osnovu nacionalne, etničke i vjerske pripadnosti, povodom kojih je dala izjavu u Odjeljenju bezbjednosti u Baru.

Čitaj još:   NENAD Čanak: Veljović je uhapšen jer je prijetnja i zna previše... (foto i video)

Poslanik SD-a Branislav Nenezić ranije danas je kazao da je zabrinut povodom prijetnji Bardić i pozvao nadležne institucije da reaguju.

I predsjednica Foruma žena SD-a Ivana Raščanin Radičević pozvala je nadležne da reaguju.

Bardić je menadžerka Opštine Bar.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more