IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽELJKO Vukmirović: DRITAN Abazović- navijač za posmatranje… (foto, video)

Dobro, shvatili ste. Dritan voli da ide na utakmice. Od Beograda do Milana, preko Manile. Da, bio je i tamo.

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, nedelja, 03. 12. 2023… 11: 39… ŽELJKO Vukmirović: DRITAN Abazović- navijač za posmatranje… (foto, video)

Zli jezici i danas tvrde da ko zna koliko bi košarkaška reprezentacija Crne Gore daleko takmičarski odmakla da taj baksuz nije pompezno stigao u Manilu, na Filipine, da zauzme mjesto na tribinama i u medijima. A još ga niko nije ni zvao.

piše: Željko Vukmirović

Bivši crnogorski premijer Dritan Abazović se ne odriče Beograda. I to se nameće kao logičan epilog njegovog političkog učinka. Uostalom, a bar prema činjeničnom sabiranju, za vrijeme svog mandata pokazao je daleko više privrženosti zvaničnom Beogradu nego što je to ikada učinio za Crnu Goru.

Zato i ne iznenađuje njegovo navijačko prisustvo na posljednjoj košarkaškoj utakmici beogradskog Partizana.

Prvi red, parter, primjetno obezbjeđenje. A i obezbjeđena je i propratna pažnja srpskih režimskih medija.

I to bi sve trebalo da bude u redu. Kao, voli čovjek, pustite čovjeka na miru i tome slično. A onda, na kraju krajeva, ne može ni Partizan da bira ko će za njega da navija. A ne može ni milanski Inter. Ne može to čak ni reprezentacija Crne Gore.

Čitaj još:   Loš izborni rezultat partija koje su izglasale Temeljni ugovor sa SPC...
@dritan

Čast mi je biti gost KK Partizan! 🏀 Hvala upravi kluba i navijačima na toploj dobrodošlici. Ovo je više od košarke i sporta! ⚫️⚪️ #dritan #kkpartizan #grobari #partizan #beograd #dritanabazović #dritanabazovic #basketball #🏀 #euroleague

♬ original sound – Dritan Abazovic

Tek ona, naročito. I naročito zbog podsjećanja da je bivši crnogorski premijer utakmicu fudbalske reprezentacije Crne Gore gledao u Beogradu, na Marakani, u društvu uglavnom prosrpskog kadra, kao uobičajenih negatora crnogorske nacije, države i jezika. A i sve je plaćeno. Naročito putovanja za Beograd.

Dobro, shvatili ste. Dritan voli da ide na utakmice. Od Beograda do Milana, preko Manile. Da, bio je i tamo. Zli jezici i danas tvrde da ko zna koliko bi košarkaška reprezentacija Crne Gore daleko takmičarski odmakla da taj baksuz nije pompezno stigao u Manilu, na Filipine, da zauzme mjesto na tribinama i u medijima. A još ga niko nije ni zvao.

@gospodar.monstruma

🔥⚫ Dritan Abazović – Pravi Partizan Navijač! 🔵🔥 Pogledajte kako predsjednik Dritan Abazović podržava Partizan Football Club i otkriva tajne dobro brendiranja kluba! 💙🖤 #PartizanPassion #Brendiranje101

♬ original sound – Gospodar Monstruma

Povratak u Beograd. U vrijeme tamošnje predizborne kampanje. U vrijeme kada je Vučiću svaki čovjek potreban. U vrijeme kada valja pokazati da je Vučić širom otvorio vrata svoje Srbije i da ima vjerne političke prijatelje. Ovo sa vjernošću shvatite kako god hoćete. A i sa interesima. U vrijeme predpopisne kampanje u Crnoj Gori.

Čitaj još:   NATO ustupa Crnoj Gori BESPLATNO softver za praćenje i obavještajne aktivnosti

Povratak na Partizan. Ovaj sportski klub je osnovala Jugoslovenska narodna armija. Zapravo, preživjeli partizani nakon Drugog svjetskog rata. Među njima su posebno bili istaknuti Svetozar Vukmanović Tempo, Peko Dapčević i Ratko Vujović. Sva trojica generali, sva trojica narodni heroji. I sva trojica Crnogorci.

O tome, šta u navijačkom korpusu tog i takvog kluba traži čovjek koji je dao nesporan legitimitet srpskim nacionalističkim političarima u Crnoj Gori koji slave četnički pokret, stvar je za posmatranje. Baš kao i licemjerje, kao izuzetno lako uočljivo ponašanje. Baš kao i navijač Dritan.

izbor aktuerlno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more