IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić- Portparol DPS- a upozorio kako se najavljuju “autolitije” za 30. avgust… (foto, video)

MILOŠ Nikolić objavio snimak: Uz govor i pjesmu mržnje se napadaju manjinski narodi i pozivaju na haos…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 29. VIII. 2023… 00: 38…MILOŠ Nikolić- Portparol DPS- a upozorio kako se najavljuju “autolitije” za 30. avgust… (foto, video)

MILOŠ Nikolić je istakao da je *ovo struktura za koju su nas Željko Ivanović i redakcija Vijesti, uz plaćene analitičare, mjesecima ubjeđivali da su nužan preduslov evropske i reformske Vlade u Crnoj Gori”.

Miloš Nikolić

Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista, objavio je video kojim se na društvenim mrežama poziva na “auto-kolonu protiv izdaje narodne volje”, 30. avgusta.

– Sraman video kojim se uz govor i pjesmu mržnje napadaju manjinski narodi i poziva na haos u Crnoj Gori – poručio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Na video snimku se nižu fotografije političara – Ervina Ibrahimovića, Mehmeda Zenke, Adrijana Vuksanovića, Milojka Spajića, Mila Đukanovića, a sve ih prati poruka “svi zajedno protiv izdajnika i svetinjokradioca.

Čitaj još:   MPNKS: Ministarstvo promašaja, nemara, konfrontacija i sujete... (foto, video)

– I grakću crne ptice, na pravoslavnom krstu, opšet se bude dušmani i psuju majku srpsku… U boj, u boj, u boj, ustani Srbine moj, ne idi nikud sa ognjišta svog, Srbina čuva slava i Bog – sthovi su koji prate video snimak.

Nikolić je istakao da je *ovo struktura za koju su nas Željko Ivanović i redakcija Vijesti, uz plaćene analitičare, mjesecima ubjeđivali da su nužan preduslov evropske i reformske Vlade u Crnoj Gori”.

– P.S. A što se poziva na boj tiče – po starom dobrom običaju ostavite to za dogodine – napisao je Nikolić na Tviteru.

izvor Pobjeda.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more