IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDREJ Milović: Ova vlast je najbolji pomagač mafiji, DRITAN Abazović se ponaša kao cirkusant… (foto, video)

Andrej Milović, poručio je da je ”sva vika nastala jer Abazović pokušava da zadrži pozicije i da se uključi u pregovore o formiranju Vlade”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 29. VII. 2022, 12: 45… ANDREJ Milović: Ova vlast je najbolji pomagač mafiji, DRITAN Abazović se ponaša kao cirkusant… (foto, video)

Poslanik i član Predsjedništva Pokreta “Evropa sad” (PES) Andrej Milović, u gostovanju na “A Plus” televiziji poručio je da se odlazeći premijer Dritan Abazović ponaša kao “opozicioni poslanik, a obnaša vlast”.

“On govori kao opozicioni poslanik koji nema nikakve mehanizme. Kao premijer ima mehanizme, tako što će okupiti policiju i bezbjednosni sektor da prikupljaju dokaze. Nije u redu da govori da tužilaštvo nema hrabrosti, podsjetio bih koga su sve uhapsili. Problem je u nečem drugom, a to je da Dritan Abazović mislio da će imati taster tužioce, koji će da rade što hoće”, rekao je Milović, prenosi portal Antena M.

Čitaj još:   ANDREJ Milović: Suština je da Podgoricu vratimo građanima... (foto, video)

Podsjetio je na slučaj hapšenja Rada Miloševića, te da se protiv specijalnog državnog tužioca vodi specijalni rat, u koji je, kako je naveo, “uključen i dio medija”.

“To kako Abazović priča o hapšenju Rada Miloševića je potpuno netačno, iz razloga što je u tu istragu bila uključena jedna kredibilna evropska adresa”, dodao je Milović.

Poručio je da je “sva vika nastala jer Abazović pokušava da zadrži pozicije i da se uključi u pregovore o formiranju Vlade”.

Iznio je ocjenu da se “Abazović ponaša kao cirkusant koji pravi spektakle po medijima”, te da smatra da je “ovakva vlast najbolji pomagač mafiji”.

BONUS VIDEO: Abazović optužuje nevladine organizacije za saradnju sa kriminalcima

izvor aktuelno.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   ANDREJ Milović: Ne treba pojašnjavati zašto sveštenik, sa tri krivična djela ne može dobiti pozitivno mišljenje za pomilovanje... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more