IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za ponedeljak 24. jul 2023. godine…

Blizanci mudri, Vodolija preosjetljiva, Škorpija u ljubavnom zanosu, dobar provod za Ovna, za Vage– red uživanja, red nerviranja… Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za ponedeljak 24. jul 2023. godine…

ISTANBUL: Zanimljivosti, nedelja, 23. VII. 2022… 13: 38… Dnevni horoskop za ponedeljak 24. jul 2023. godine…

Dobro došli u dnevni horoskop za ponedeljak 24. jul 2023. godine! Danas vam donosimo uvid u astrološke prognoze za sve znakove zodijaka. Bez obzira da donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmjeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspjehu.

Pažljivo pročitajte svoj horoskop za nedelju 23.jul 2023. godine i iskoristite ove astrološke smjernice za ostvarenje vaših ciljeva i srećniji život…

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUL 2023. GODINE

Biće tu i dobar provoda prvo za Ovna, za Vage– red uživanja, red nerviranja…

OVAN
POSAO: Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspjeh jer moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno.
LJUBAV: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
POSAO: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmjeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspjehu.
LJUBAV: Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namjerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Djelujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspjehu ili u vašu korist.
LJUBAV: Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbjegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

RAK
POSAO: Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kad da vas dodatno opterećuje različitim zahtjevima. Svaki problem ima dobro rješenje pod uslovom da prihvatite koristan savjet.
LJUBAV: Izbjegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvijek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE: Odlično.

Čitaj još:   FOTOGRAFIJA UHAPŠENOG MUŠKARCA KOJI JE ŠMRKAO U DOMU ZDRAVLJA: Đorđe sa lisicama na rukama, poslije skandaloznog snimka (video)

LAV
POSAO: Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određne uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
LJUBAV: Osjećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj ljepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

DJEVICA
POSAO: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.
LJUBAV: Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, a partner djeluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u procijeni nečijih mogućnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savjet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.
LJUBAV: Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osjećati u iskrenom povjeravanju i uz bliskost.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA
POSAO: Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni.
LJUBAV: Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najljepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

STRIJELAC
POSAO: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rješenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV: Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmjerite pažnju na vedrije sadržaje.
ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
LJUBAV: Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Dobro.

Čitaj još:   Vic Dana Rješio Cigo da unese novine u seksualni život...

VODOLIJA
POSAO: Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svjetlu.
LJUBAV: Pokažite da imate razumijevanja za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvijek djeluje kao beskrajna inspiracija, ako se nalazite u pravom društvu.
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

RIBE
POSAO: Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promjenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određeni saradnici.
LJUBAV: Izbjegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumijevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more