IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBICA UROŠ. B KRIO SE U KOKOŠINJCU: Lociran i uhapšen zahvaljujući taksisti kojem je zaprijetio bombom… (foto, video)

Vinjište kod Kragujevca, ogromno imanje, farma… Porodica imućna a on se krio u njihovom kokošinjcu. Tačno tu ga je policija i locirala, opkolila i uhapsila.

Osumnjičeni za stravičan masakr u tri mladenovačka sela U.B. (21), poslije noćašnjeg krvavog pira u kojem je sijao smrt iz automobila u pokretu, smislio je način kako da što prije umakne s mjesta zločina na kojem je ostalo 8 mrtvih i 14 ranjenih.

Njegova najmlađa žrtva je dijete od 15 godina, piše Kurir.

Otevši taksi, bombom je zaprijetio taksisti i naredio da ga vozi u pravcu Kragujevca. Navodno, u taksiju je bila i trudnica, koju je u trenutku otmice taksista vozio na odredište.

Upravo zahvaljujući taksisti koji je ispunio svoju građansku dužnost, kako je u jutrošnjem obraćanju i sam naveo Aleksandar Vučić, ubica iz Mladenovca je lociran.

Kako se potom saznalo, on u to kragujevačko selo nije došao slučajno već kod najbliže rodbine – ujaka i djeda, koji ga nisu prijavili već sklonili, iako je riječ o masovnom ubici.

Čitaj još:   Obračun ispred noćnog kluba Noa: državljanin Srbije ubio Crnogorca na plaži u Hrvatskoj, upucao ga na... (foto)

Pored velike porodične kuće, u blizini je i veliko skladište a pored i kokošinjac od crvene cigle, gdje se terorista krio.

Osim najbliže rodbine koja mu tu živi, i njegova majka u tom selu ima naslijeđenu imovinu pa je to odabrao kao svoje odredište u bijegu pred policijom.

Međutim, brzo je lociran, opkoljen i uhapšen. Pošto je priveden, pohapšena je i njegova “jatačka familja koja policiji nije prijavila da se kod njih krije osumnjičeni za masovno ubistvo”.

BONUS VIDEO: Teroristički akt u Srbiji! Uroš (21) je ubio osmero, veliki broj ranjen, stotine policajaca u potjeri…

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more