IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVA TEORIJA DETEKTIVA IZ SRBIJE O NESTANKU MATEJA PERIŠA: Još uvijek vjerujem da je živ- PRATIO JE UPUTE I TRČAO… (foto, video)

Privatni detektiv u Srbiji Braca Zdravković na svom YouTube kanalu objavio je novi video o Mateju Perišu, Splićaninu koji je prije mjesec i po nestao u Beogradu.

  • Matej je najvjerojatnije prilikom izlaska iz kluba Gotik znao točno gdje ide i s kim se treba naći. Najvjerojatnije je na svom telefonu dobio lokaciju i mjesto gdje se treba naći kao i sliku objekta gdje treba doći. Kako je to sve navođeno Google aplikacijom, cijelo njegovo kretanje najvjerojatnije je išlo preko Google mapsa. Google mu je ponudio tri opcije, on je sigurno odabrao prvu, a to je kretanje glavnim ulicama, pošto je prvi put u Beogradu. Izlazi iz Gotika, drži svoj telefon, aktivirana mu je aplikacija i prati kartu – govori u videu detektiv Braca.

Analizirao je i Matejevo kretanje u noći nestanka.

  • Pratio je upute i trčao, prvo Karađorđevom pa je došao do Brankovog mosta i zaustavio taksi. Možda da pita gdje je restoran Savanova jer mu je mapa pokazivala lokacije koje ga bune. Stigao je do restorana, optrčao ga jednom da bi bio siguran da je tamo i sišao je na terasu ispred restorana Savanova koja se nalazi iznad same Save. Tu je najvjerojatnije našao koga je tražio i po vašoj pretpostavci ušao je u čamac. Svojom voljom, ili kako vi kažete, možda je i otet. Dosad nisam razmatrao otmicu kao jednu od pretpostavki, ali sad i nju stavljam kao jednu od pretpostavki jer idemo teorijom da je Matej Periš živ– ispričao je.
  • Ili je bez svoje volje odveden u nepoznatom pravcu. Bilo kako bilo, ova pretpostavka je bitna iz razloga jer još uvijek vjerujem da je živ i da je možda otet od njemu poznate ekipe, a nama od strane NN izvršitelja. Dok ne bude ta pretpostavka odbačena, ostaje u opciji – zaključuje detektiv.
Čitaj još:   AKCIJA"ORKA": Pohapšeni AUTOMAFIJAŠI iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva... (foto)

izvor: hajat.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more