Recent Posts

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA “Arsenal” u Banjoj Luci i RS-u

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA “Arsenal” u Banjoj Luci i RS-u

Uprava kriminalističke policije MUP-a RS-a, u saradnji sa PU Banja Luka sprovodi veliku akciju “Arsenal” na području Banje Luke, a od ranih jutarnjih sati traju pretresi na više lokacija u Banjoj Luci i široj okolini.

BANJA LUKA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region- Magazin” 16. 05. 2018. 10: 52… VELIKA POLICIJSKA AKCIJA “Arsenal” u Banjoj Luci i RS-u

“Arsenal” / Velika policijska akcija u Banjoj Luci: Sedam uhapšenih, u toku i pretresi…

Sedam osoba uhapšeno je u velikoj policijskoj akciji kodnog naziva “Arsenal”; koja je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga.

Kako su saopćili iz Ministarstva za unutrašnje poslove Republike Srpske, policija još uvijek traga za dvojicom osumnjičenih.

U toku je i pretres na deset lokacija.

Akciju provode policijski službenici Uprave MUP-a RS-a za organizirani i teški kriminalitet, u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka na teritoriji grada Banje Luka.

Uprava kriminalističke policije sprovodi veliku akciju na području Banjaluke i Republike Srpske, saznaje Srpskainfo.com.

Izvor iz policije potvrdio je da su od ranih jutarnjih časova pretresi počeli na više lokacija u Banjaluci i široj okolini.

– U pitanju je akcija na sprečavanju zloupotrebe narkotika– objasnio je izvor blizak medijima

Jedna od lokacija koja se pretresa je i porodična kuća M.M. u banjalučkom naselju Starčevica.Kako je potvrđeno iz MUP-a RS, riječ je o akciji usmjerenoj na sprečavanje zloupotrebe narkotika.

Iz MUP-a RS-a su naveli da su u toku pretresi na deset lokacija.

– Sedam osoba je uhapšeno, dok se za dvojicom još traga – naveli su iz policije.

izvor agencije/ http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net