Recent Posts

JELENA BRUTALNO ODGOVORILA MILU DODIKU: “Nemoj da ti “pjevaljka” je*e mater dzukačku…”

JELENA BRUTALNO ODGOVORILA MILU DODIKU: “Nemoj da ti “pjevaljka” je*e mater dzukačku…”

Karleuša odgovorila Dodiku: “Ajde ti u BL napravi miting, a ja koncert pa da vidimo KOGA NAROD VIŠE PODRŽAVA!”

BEDOGRAD – objavljeno u kategoriji “Vijesti- Estrada- Region- Magazin” 10. 05. 2018. 13: 22… JELENA BRUTALNO ODGOVORILA MILU DODIKU: “Nemoj da ti “pjevaljka” je*e mater dzukačku…”

IZNIMNO POPULARNA I HARIZMATIČNA Pop pjevačica Jelena Karleuša žestoko je odgovorila predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji je danas u Banjaluci rekao da ima više hitova “od pjevaljke iz Beograda koja pokušava da na određen način kvalifikuje RS”.

Nakon što ju je Milorad Dodik danas brutalno izvrijeđao, nazivajući je “pjevaljkom” i izgovarajući svoju staru i dobro poznatu mantru kako su se svi urotili protiv Republike Srpske, Na svom twitter nalogu odgovorila je Jelena Karleuša u svom stilu:

”Prvo, nemoj da ti “pjevaljka” je*e mater dzukačku! Drugo, ajde ti u Banjaluci napravi miting, a ja paralelno koncert, pa da vidimo KOGA NAROD VIŠE PODRŽAVA! Mrš!”, napisala je Karleuša na svom profilu na Facebooku.

Popularna pjevačica je juče na svom profilu na ovoj društvenoj mreži podržala grupu “Pravda za Davida” i kritikovala vlast, policiju i sudstvo Republike Srpske.

Iako je nije imenovao, Dodik je odgovorio na njene kritike na račun vlasti, nedvosmisleno aludirajući:

”Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju”, rekao je Dodik tokom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjaluci…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net