Recent Posts

NAPOLEONOV KOMPLEKS Fatalan po muškarce, ali nije ono što ste pomislili!!!

NAPOLEONOV KOMPLEKS Fatalan po muškarce, ali nije ono što ste pomislili!!!

SVAKAKO da iako su žene još na prvom mjestu kada je riječ o kompleksima, ni muškarci nisu daleko. Uz obdarenost, koja je tiha patnja većine muškaraca, postoji nešto što ih, čini se, muči i opterećuje više nego što to žene misle. Saznajte o čemu muškarci najčešće lažu…

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Zabava- Magazin” 07. 05. 2018. 00: 02… NAPOLEONOV KOMPLEKS Fatalan po muškarce, ali nije ono što ste pomislili!!!

SVE Dok žene lažu o kilogramima, muškarci lažu o centimetrima, ali ne onim vezanim za njihovu muškost već za visinu. Istraživanja su pokazala kako je takozvani “Napoleonov kompleks” jedan od najčešćih problema sa kojim se izrazito niski muškarci bore cio život.

Ovaj problem snažno utiče na njihovo samopouzdanje koje je često na udaru još od najranije dobi. Muškarci niskog rasta u školi su vijerovatno bili česta meta viših i snažnijih kolega, a sudeći po rezultatima psiholoških testiranja koji govore kako visoki ljudi lakše pronalaze posao priča se nastavlja tokom njihovog cijelog života.

Za razliku od žena koje svoj “problem” rešavaju uz pomoć visokih potpetica, muškarci rijetko posežu za modnim pomagalima. Ali, postoje i izuzeci poput Lenija Kravica koji često može biti viđen u cipelama sa visokim potpeticama.

Međutim, bez obzira na ovaj kompleks, postoji veliki broj uspješnih muškaraca kojima ovakav problem nikada nije bio prepreka.

Deni de Vito (146 cm), Al Paćino (168 cm), Dastin Hofman (166 cm) Mark Entoni (168 cm), Elajdža Vud (168 cm) i Danijel Redklif (165 cm), samo su neki od velikih faca kojima centimetri nisu bili prepreka da stignu do uspijeha…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net