Recent Posts

I TO JE MOGUĆE Preletjela 7.000 km sa pasošem supruga umjesto svojim

I TO JE MOGUĆE Preletjela 7.000 km sa pasošem supruga umjesto svojim

Putovala je iz Mančestera do Delhija, prešla skoro 7.000 kilometara, avionom kompanije Emirejts sa pasošem svog partnera Dilipa…

LONDON, MANČESTER– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Putovanja- Ekonomija- Magazin” 07. 05. 2018. 00: 02… I TO JE MOGUĆE Preletjela 7.000 km sa pasošem supruga umjesto svojim

Gita Moda iz Stokporta je, kako navodi Independent, slučajno pokupila dokumenta svog supruga kada je krenula na službeno putovanje u Indiju.

Greška nije primjećena sve dok Moda nije sletjela u Delhi, gdje je trebalo da popuni imigracioni papir, zbog čega joj je odbijen ulazak u Indiju. Ona je zatim vraćena u Dubai narednim letom, gdje je prenoćila, a onda je morala da se vrati u Mančester po ispravna dokumenta i ponovo da rezerviše let za Delhi, što ju je koštalo i novca i vremena.

Rođak Gite Mode rekao je da je Moda doživela ogromnu neprijatnost. Oni se pitaju kako je moglo da dođe do takvog propusta u kompaniji čija je bezbjednost na visokom novou.

Emirejts je uputio izvinjenje gospođi Modi ističući da je došlo do propusta i da visoki standardi ovoga puta nisu bili poštovani.

– Istražujemo kako je došlo do ovog incidenta, a odgovorno osoblje će biti prekvalifikovano – navodi se u saopštenju ove avio- kompanije.

Za svaku avio kartu postoje određeni uslovi koje određuje prevoznik i sa kojima je putnik upoznat prije ili tokom kupovine u agenciji. Putnik Travel agencija moraju poštovati odredbe koje propisuje aviokompanija. Play Travel je posrednik između putnika i aviokompanije i kao takva odgovorna za prenošenje putniku svih potrebnih informacija. Play Travel nije odgovoran za individualne odredbe koje propisuje određena aviokompanija…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net