Recent Posts

HOROR:TEK IZAŠAO IZ ZATVORA: Ubijena majka troje djece, osumnjičeni pronađen na tavanu…

HOROR:TEK IZAŠAO IZ ZATVORA: Ubijena majka troje djece, osumnjičeni pronađen na tavanu…

Tijelo žene J.G. (38) pronađeno je u Kosjeriću u Ulici Vuka Karadžića, a nakon cjelodnevne potrage uhapšen je osumnjičeni I.R. iz Kosjerića, saopštio je MUP Srbije.  Osumnjičeni za ubistvo – 35-ogodišnji I.R. iz Kosjerića, kako je saopštio MUP  se sumnjiči da je u noći između nedelje i ponedeljka usmrtio svoju nevjenčanu suprugu- majka troje djece , hladnim oružjem u porodičnoj kući.

Mediji prenose da je uhapšeni ranije bio u vezi sa ubijenom, da sa njom ima trogodišenjeg sina, kao i da se skrivao na tavanu pomoćnog objekta, 50 metara udaljenog od mjesta zločina.

Kako se navodi, tijelo je pronađeno u stanu žrtve, a mediji ističu da je najvjerovatnije ubijena oštrim predmetom.
„Blic“ piše da je uhapšeni I.R. trebalo da ovih dana da ide na drugo izdržavanje zatvorske kazne, zbog prebijanja J.G, tj. za nasilje u porodici.

Prvu kaznu je izdržao i izašao iz zatvora u februaru, ali je ženu opet pretukao. Ubijena J.G. je imala tri sina, od kojih je najmlađe sa osumnjičenim za ubistvo.

Zakon o sprječavanu nasilja u porodici, donijet je u Srbiji prošle godine i njegov cilj je, kako se navodi, da spriječi da do nasilja dođe tako što će nasilnike onemogućiti da budu uz žrtve.

izvor: (B92/SB)  i http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net