Recent Posts

BUDVA Nikšićani pretukli i opljačkali hrvatske studente ispred diskoteke

BUDVA Nikšićani pretukli i opljačkali hrvatske studente ispred diskoteke

Policija u Budvi uhapsila je trojicu Nikšićana zbog sumnje da su na parkingu ispred jedne diskoteke pretukli i opljačkali studenate iz Hrvatske…

BUDVA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region- Magazin” 07. 05. 2018. 07: 42… BUDVA Nikšićani pretukli i opljačkali hrvatske studente ispred diskoteke

Budvanska policija uhapsila je Nikšićane Z.A. (22), Đ.S. (21) i Đ.R. (20), za koje se sumnja da su juče rano ujutru na parkingu ispred popularne diskoteke nadomak Starog grada brutalno pretukli i opljačkali dva hrvatska studenta.

BUDVA Policija je uhapsila trojicu Nikšićana za koje se sumnja da su na parkingu nadomak Starog grada brutalno pretukli i opljačkali hrvatske studenate.

Mladići su zadobili teške telesne povrede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jednice uspeli su da uhapse Nikšićane, koji u Budvi rade kao sezonski radnici.

Osumnjičeni napadači u ranim su dvadesetim godinama, a u Budvi rade kao sezonski radnici.

Hrvatski studenti su došli u Budvu na “Turizmijadu”, a sukob sa Nikšićanima počeo je  u jednom klubu iz kojeg izbačeni. Studenti su krenuli prema hotelu, ali ih je trojac sustigao pa se sukob nastavio na parkingu.

Mladići iz Hrvatske su se su zadobili teške tjelesne ozljede.

“Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške ozljede, slomljen mu je nos, dok je drugi primio veliki broj udaraca po tijelu i glavi. Nakon što su ih pretukli. Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli su im novac i ručni sat, nakon čega su pobjegli“, pišu

Studenti su sve prijavili policiji, koja je uspjela utvrditi idnetitet napadača. Uhićeni su i određen im je pritvor. Terete se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, tučnjavu, nasilničko ponašanje i tešku krađu na drzak način.

izvor http://iBalkan.net/ agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net