Recent Posts

BEOGRAD: Ubijeni muškarac, povezan sa Arkanovim ubicom, pucali mu u glavu

BEOGRAD: Ubijeni muškarac, povezan sa Arkanovim ubicom,pucali mu u glavu

UBIJENI MUŠKARAC U BEOGRADU POVEZAN SA ARKANOVIM UBICOM: Pucali mu u glavu, a onda pobjegli u pravcu Zemuna!!!

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region- Magazin” 07. 05. 2018. 06: 52…BEOGRAD: Ubijeni muškarac, povezan sa Arkanovim ubicom,pucali mu u glavu…

Policija prema nezvaničnim informacijama provjerava da li je današnja likvidacija G. Darmanović povezana sa ubistvom Milana Đuričića Mikija…

Južnoafrički sajt “Njuz 24” tvrdi da je muškarac koji je ubijena na Novom Beogradu bio izvor informacija za knjigu o poreskim aferama Džejkoba Zume.Takođe, kako se navodi, on je bio povezan sa Nafizom Modakom koji, tvrde, hara podzemljem u Južnoj Africi.

Na uglu ulica Aleksinačkih rudara i Bulevara Nikole Tesle, blizu Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu, došlo je do pucnjave. Prema prvim informacijama upucan je G. Darmanović star oko 50 godina.

U Darmanovića su napadači ispalili četiri hica, pogođen je u glavu, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Zemunskoj bolnici.

Policija prema nezvaničnim informacijama provjerava da li je današnja likvidacija G. Darmanović povezana sa ubistvom Milana Đuričića Mikija.

Pucnjavu je prijavila žena iz obližnje zgrade oko 12 sati, a navodno je napadač žrtvi pucao u glavu.

Očevici su čuli nekoliko pucanja i vidjeli dvojicu napadača, jednog koji je bio na skuteru, a drugi iz zasjede pucao na žrtvu. Napadači su pobjegli u pravcu Zemuna.

Mediji su javili da je vozač skutera imao bijelu kacigu, a napadač je nakon pucnjave stavio kapuljaču na glavu.

Na uviđaju je bio i načelnik beogradske policije

 

izvor http://iBalkan.net/ agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net