Recent Posts

AKO VAM JE Android spor? Vrijeme je za brisanje duplih podataka…

AKO VAM JE Android spor? Vrijeme je za brisanje duplih podataka…

Android telefoni nakon godinu ili dve korišćenja vrlo često postanu spori i zatrpani podacima koji korisnicima nisu potrebni. Oni osim usporavanja nepotrebno zatrpavaju dragoceni slobodni prostor, a zahvaljujući nama naučićete kako da ih se riješite…

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zanimljivosti- Tehnologija- Region- Magazin” 07. 05. 2018. 07: 59… AKO VAM JE Android spor? Vrijeme je za brisanje duplih podataka…

OČITO DA AKO VAM JE Veliki broj nepotrebnih podataka a koji su duplikati, a najočigledniji i najlakši način da ih se riješite jeste ručnim brisanjem…

Najjednostavniji način da to uradite jeste upotreba aplikacije za menadžment datoteka koja na svakom telefonu ima drugačije ime, ali često u svom nazivu sadrži riječi Files, File Manager i tako dalje. Nakon što odaberete podatke, vjerovatno ćete morati da kliknete na tri tačke i izaberete opciju za brisanje.

Umjesto da gubite vrijeme na pretragu gomile podataka, uvijek možete i da se oslonite na aplikaciju Duplicate Files Fixer koja je besplatna, pouzdana i izuzetno hvaljena. Naravno, savjet od nas iz regionalnog portala iBalkan.net je da prethodno napravite sigurnosnu kopiju uređaja prije nego što krenete u brisanje.

Kada preuzmete instalirate i pokrenete Duplicate Files Fixer, videćete u okviru aplikacije kratak vodič u vezi sa njenim korišćenjem. Nakon što prođete tutorijal, kliknite na Let’s Start.

Prije nego što počnete sa čišćenjem, moraćete da odobrite pristup aplikaciji vašim fotografijama, video-snimcima i podacima kako bi uopšte mogla da prepozna duplikate.

Pritisnite Got It i dobićete pristup glavnom ekranu, gdje možete da vidite razne vrste podataka koje Duplicate Files Fixer može da pregleda. Možete da budete prilično specifični- zvuk, video-snimci, slike, dokumenti ili sve odjednom.

Nakon što izaberete šta želite, pritisnite Scan Now na dnu ekrana.

Nakon što skeniranje bude završeno, dobićete sveobuhvatnu listu svih vaših duplikata. Moći ćete da ih pregledate sve odjednom ili prevučete prstom ulijevo kako biste vidjeli pojedinačne podatke.

Svaki duplikat je ispisan pored originala, ali videćete da je samo jedan od njih označen. Obavezno pregledajte sve duplikate kako biste bili sigurni da skener nije napravio grešku, piše samo za vas iBalkan.net

Ako ste zadovoljni sa izborom, imate dvije opcije: izbrisati ili napraviti sigurnosnu kopiju. Druga će otvoriti Google Play Store i predstaviti vam aplikaciju za backup. Ako želite, instalirajte je, a ako se vratite nazad na brisanje duplih datoteka, pritisnite Delete Now i potvrdite svoj izbor.

Na kraju ćete videti koliko ste prostora uspijeli da oslobodite.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net