Recent Posts

KRAJ DRAME U PAZARU! E.A. SE PREDAO POLICIJI

KRAJ DRAME U PAZARU! E.A. SE PREDAO POLICIJI

Muškarac E. A. (65) koga je policija u Novom Pazaru tokom cjele noći ubjeđivala da odustane od ubistva članova porodice i samoubistva, konačno se predao organima reda…

NOVI PAZAR– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika-Region-  Magazin” 29. 04. 2018. 12: 02… KRAJ DRAME U PAZARU! E.A. SE PREDAO POLICIJI

E. A. (65) koji je tokom cijele noći bio zabarikadiran i prijetio da će pobiti najuže članove porodice, a zatim i sebe, predao se policiji. E. A. se i dalje nalazi u kući u koju su ušli policajci i ekipa Hitne pomoći.

Sa E.A. pregovarao načelnik novopazarske policijske uprave Rešad Džanković koji je od sinoć na mestu događaja.

Policija je odblokirala ulicu u kojoj se dešavala drama koja je trajala sinoc od 22 sata, kada je policiji javljeno da čovjek drži porodicu kao taoce, nakon čega je porodicu pustio a on ostao sam u kuci kada je zaprijetio da ce se ubiti.

Stariji muškarac E. A. koji je od sinoć bio zabarikadiran u porodičnoj kući u Novom Pazaru predao se policiji.

Ljekari Hitne pomoći ušl su u kuću zabarikadiranog muškarca.

Novopazarska policija je predhodno blokirala ulicu i obezbjedila prostor oko kuće dok se čekalo na dolazak pregovaračkog tima i specijalaca.

Inače u ovoj ulici, u neposednoj blizini kuće u kojoj se nalazi naoružani muškarac su tri srednje i jedna osnovna škola Državni univerzitet.

Policija trenutno vrši uviđaj.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net