Recent Posts

ISTANBUL Prekinut meč polufinala Kupa Turske pri rezultatu 0:0

ISTANBUL Prekinut meč polufinala Kupa Turske pri rezultatu 0:0

SUSRET se igrao na “Ulker” ARENA stadionu na aziskoj strani grada, prekinuta je zbog nereda navijača i do velikog incidenta pri rezultatu 0:0

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Sport- Fudbal- Evropa- Magazin” 20. 04. 2018. 10: 02- ISTANBUL Prekinut meč polufinala Kupa Turske pri rezultatu 0:0

Revanš meč polufinala turskog kupa, veliki derbi između Fenerbahčea i Bešiktaša, sve staje u jednu riječ- Prekinut meč polufinala Kupa Turske pri rezultatu 0:0!!!

Epilog bio konačni prekid utakmice!!! Scene, neko će reći sasvim uobičajene za to podneblje, ali ono što se predhodne noci dešavalo na stadionu Fenera na ULKER ARENA predstavlja pomeranje granica čak i kada je i Turska u pitanju.

Uzvratni meč polufinala Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša prekinut je zbog dešavanja u 57. minuti utakmice, javlja reporterski dio tima iBalkan.net sa terena i iz novinarske lože…

Utakmica koja se igrala na stadionu “Ulker” prekinuta je zbog nereda navijača pri rezultatu 0:0.

Sudija je odlučio prekinuti meč nakon što su navijači Fenerbahčea trenera Bešiktaša Senola Guneša pogodili “stranim predmetom”.

Turski trener je zadobio povredu zbog koje mu je u svlačionici urađeno pet šavova na glavi, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Važno je izdvojiti i momenat iz 30. minute kada je fudbaler Bešiktaša Pepe zaradio direktan crveni karton zbog grubog starta nad protivničkim fudbalerom.

SVAKAKO BILO JE Grubosti, koškanja i slično gledali smo od prvog minuta. Tenzija se mogla “seći nožem” koliko je bila vidljiva, no ozbiljni problemi počeli su isključenja Brazilca Pepea u 30. minutu. Trener Bešiktaša Šenol Guneš prišao je da razdvaja u jednoj gužvi, da bi sa tribina doletelo nešto (čini se novčić) i pogodilo ga u glavu. Guneš se stropoštao na travu, nastao je opšti metež, da bi se kasnije ispostavio da je iskusni stručnjak morao na ušivanje u bolnicu.

EVO KAKO Trenutno stoje stvari zbog ovih incidenata ispaštaće isključivo Fener. Imali su žuto- modri dobar rezultat (0:0, u prvom meču bilo 2:2, tako da su imali prolaz), čak i čovjeka više, međutim kako su navijači krivi za prekid meč će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom u korist aktuelnog šampiona.Ostaje da se u toku narednog dana sve vidi…

U prvom meču koji se igrao na stadionu Bešiktaša bilo je 2:2.

Konačnu odluku o izhodu meča donijet će Fudbalski savez Turske.

U drugom polufinalnom duelu Akhisar Genclik Spor je gostujućom pobjedom od 2:0 eliminisao Galatasaray i plasirao se u finale. U prvom meču je bilo 2:1 za Galatasaray.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net