Recent Posts

BRAVO ZA NBA ZVIJEZDU: JUSUF Nurkić u meču play- offa prisjetio se naših heroja…

BRAVO ZA NBA ZVIJEZDU: JUSUF Nurkić u meču play- offa prisjetio se naših heroja…

BRAVO ZA NBA BIH ZVIJEZDU košarkaš Jusuf Nurkić još jednom je oduševio javnost u Bosni i Hercegovini budući da je iskoristio novu priliku da ponosno pokaže odakle dolazi…

PORTLAND  “Vijesti- Globus- Sport- Magazin” 20. 04. 2018…12: 12… BRAVO ZA NBA ZVIJEZDU: JUSUF Nurkić u meču play- offa prisjetio se naših heroja…

Bosanskohercegovački košarkaš i naš centar je ovaj put podsjetio na ratna stradanja u minuloj agresiji na BiH igrajući sinoćnji meč NBA play- offa između njegovih Portland Blazersa i New Orleans Pelicansa u patikama s znakom ljiljana te ispisanim imenima bh. heroja.

Bosanskohercegovački košarkaš i član Portland Trail Blazersa, Jusuf Nurkić, ponovo je oduševio sve fanove u Bosni i Hercegovini novim patikama…

Nakon što je nedavno igrao u patikama sa ‘Cvijetom Srebrenice’ koji simbolizuje na genocid koji je počinjen u ovom gradu, danas je predstavio i nove patike koje za motiv imaju devet heroja odbrane Bosne i Hercegovine.

Tako su NBA parketima “prošetala” imena Izeta Nanića, Mehdina Hodžića, Midhada Hujdura Hujkija, Hajrudina Mešića, Safeta Zajke, Envera Šehovića, Adila Bešića, Nesiba Malkića i Safeta Hadžića.

Patike je dizajnirala kompanija Kickstradomis, iz koje su nam rekli da je za Nurkića već u pripremi novi dizajn tenisica.

Podsjetimo, Nurkić je nedavno na patikama nosio cvijet Srebrenice, autentičnog simbola genocida počinjenog u julu 1995.

Inače, bh. košarkaš je sinoć postigao 13 poena i imao je tri skoka, a na terenu je proveo blizu 15 minuta prije nego što je u trećoj četvrtini zbog povrede napustio igru.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net