Recent Posts

DRAMA I Masovna hapšenja u Italiji: Potraga za najtraženijim mafijašem

DRAMA I Masovna hapšenja u Italiji: Potraga za najtraženijim mafijašem

DRAMA U KOJOJ JE Italijanska policija uhapsila je 22 osumnjičena člana sicilijanske mafije u okviru operacije potrage za najtraženijim italijanskim mafijašem Mateom Denarom…

RIM, MILANO- objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Ekonomija-Evropa – Magazin” 19. 04. 2018. 16: 52- DRAMA I Masovna hapšenja u Italiji: Potraga za najtraženijim mafijašem

Racije su sprovedene u provinciji Trapani u zapadnom dijelu Sicilije, a na meti su se našli članovi takozvane mreže “picini” što se odnosi na sistem šifrovanih poruka napisanih na papiru zbog kojih je Denaro i dalje u bjekstvu.

NEUHVATLJIVI DIJABOLIK Kako najtraženiji don sicilijanske mafije već DECENIJAMA beži od policije…

Denaro (55) je u bekstvu od 1993. godine. Smatra se mogućim naslednikom “bosa nad bosovima” Salvatorea Toto Rina koji je prošle godine umro u zatvoru izdržavajući kaznu od 26 doživotnih robija.

Više od 100 osumnjičenih članova mafijaškog klana baziranog u gradu Katanija na istoku Sicilije uhapšeno je danas na osnovu optužbi da su iznuđivali novac i švercovali drogu, saopštila je italijanska policija.

U operaciji je raskrinkana porodica Laudani, a hapšenja su izvedena na Siciliji, u unutrašnjosti Italije i u inostranstvu, navodi se u saopštenju Karabinjera.

Među uhapšenima su i žene koje su, kako navodi policija, preuzele upravljanje organizacijom nakon što su muškarci stavljeni iza rešetaka i uspostavile fond za pomoć porodicama članova klanova koji su u zatvoru.

Operacija je još u toku, a kasnije će biti saopšteno više detalja, zaključuje se u saopštenju.

Da li će najtraženiji don sicilijanske mafije uspjeti da još jednom izbjegne hapšenje, pita se američki “Dejli bist” koji Matea Mesinu Denara, poznatog kao Dijabolik, predstavlja kao “veoma, veoma lošeg čovjeka”…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net