Recent Posts

Tijelo druga BACIO NA DEPONIJU pa krenuo da ubije i ljubavnicu, ali…

Tijelo druga BACIO NA DEPONIJU pa krenuo da ubije i ljubavnicu, ali…

Protiv Zorana Jovića (40), koji je krajem novembra prošle godine ubio svog poznanika Dejana Jovanovića (46) iz Mrčkovca, nakon čega ga je žena L. M. ranila u trbuh, podignuta je optužnica zbog ubistva i nedozvoljenog držanja oružja. Jović, rodom iz sela Miljević kod Golupca usmrtio je druga hicem iz pištolja, jer Dejan navodno nije htio da ga vozi do Kučeva kako bi se Zoran obračunao sa L. M. za koju je tvrdio da mu je ljubavnica.

Nakon što je ubio druga, ubica je otišao do kuće u kojoj živi pomenuta žena. Tu je došlo do otimanja pištolja, koji je opalio i Joviću nanio teške povrede.

– Dejan je, 21. novembra, otišao da popije piće u kafani u obližnjem selu Klenj. Tu je sreo Zorana, koji ga je zamolio da ga odveze do Kučeva. Moj sin je pristao, ali je, kada mu je Jović kazao da želi da ubije supruga žene L. M., zaustavio je auto i izašao napolje – priča Ljubiša Jovanović (72), otac ubijenog muškarca.

Međutim, Jović je odmah izašao za njim i iznerviran pucao u svog druga. Jović je Jovanovića ubio na licu mjesta, a onda je njegovo tijelo stavio na mjesto suvozača, startovao automobil i krenuo ka Kučevu. Usput je zastao kod sela Srpce i tijelo Jovanovića bacio na deponiju.

L. M. je policiji rekla da je “Zoran došao u njen dom da ih opljačka”. Kako je rekla, u momentu kada je njen suprug Mirko bio u kupatilu, ona je pokušala da se odupre Joviću i u tom komešanju on je ranio samog sebe, što je istraga i potvrdila.

izvor: agencije i http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net