Recent Posts

LİJEČI KANCER I POMAŽE PACIJENTIMA KOJE SU I LJEKARI OTPISALI! Ova biljka se nalazi svuda oko vas

LİJEČI KANCER I POMAŽE PACIJENTIMA KOJE SU I LJEKARI OTPISALI! Ova biljka se nalazi svuda oko vas

Prirodno lječenje se pokazalo mnogo efikasnijim od lječenja hemoterapijama i drugim ljekovima. Trebali biste znati da hemoterapija osim što ubija kancerogene ćelije, ubija i one dobre. Mnoge osobe koje su ljekari već otpisali, izlječili su se prirodnim ljekovima. Koristili su određene biljke, namirnice kao što su cimet, med,kokosovo ulje itd. Biljka koja je takođe veoma zdrava jeste maslačak, a nažalost mnogi ne znaju njegova ljekovita svojstva. Da je dobar za želudac, žuč, a efikasan je i u lječenju leukemije.

Čaj od korena maslačka se preporučuje osobama koje pate od leukemije, a mnogi pacijenti potvrđuju pozitivne rezultate. Maslačak ubija kancerogene ćelije i oporavlja organizam. Za razliku od hemoterapije, prirodni ljekovi kao što je ovaj, ubijaju samo loše ćelije, ne one zdrave.

Ljekovitost maslačka

Lišće maslačka po vitaminskom bogatstvu nadmašuje čak špinat i rajčicu. Sadrži vitamine A, B2, C, D i G, te minerale kalij, natrij, kalcij, fosfor i željezo. Kao moćan diuretik, blagotvoran je za bubrege i mokraćne organe. Osim što ima diuretska svojstva, potiče stvaranje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergija i smanjuje holesterol.

Zbog brojnih hranjivih stvari koje sadrži, lišće maslačka preporučuje se kao dodatak ishrani za trudnice i žene u postmenopauzi. Maslačak je povoljan za ženska oboljenja, a posebno za sprečavanje i lječenje bolesti dojki, cista, karcinoma, otečenosti i kod problema s dojenjem.

izvor: agencije i http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net