Recent Posts

HOROR: Žena sjekirom iskasapila nevjenčanog supruga

HOROR: Žena sjekirom iskasapila nevjenčanog supruga

Lidija N. (43) iz Novog Sada uhapšena je zbog sumnje da je sjekirom nasrnula na svog nevjenčanog supruga i nanela mu teške tjelesne povrede.

Novosađanka Lidija N. (43) uhapšena je rano jutros nakon što je u porodičnoj kući u Jesenjinovoj ulici sjekirom napala nevjenčanog supruga D. D. (50) i nanjela mu teške tjelesne povrede.

Povrijeđeni muškarac primljen je oko dva sata u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama opasnim po život.

– Njemu su konstatovane teške tjelesne povrede glave i lobanje i nakon ukazane prve pomoći i kompletne dijagnostike prebačen je u Kliniku za neurohirurgiju. Njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti, ali je pod stalnim nadzorom ljekara zato što je riječ o jako ozbiljnim povredama – objasnio je portparol KC Vojvodine Siniša Knežević za “Blic”.Portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević, je prvo izjavio d je  Dušan D.  primljen jutros oko dva sata u Urgentni centar sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život.

– Dušanu su konstatovane teške tjelesne povrede glave i lobanje i nakon ukazane prve pomoći i kompletne dijagnostike prebačen je u Kliniku za neurohirurgiju. Njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti, ali je pod stalnim nadzorom ljekara zato što je riječ o jako ozbiljnim povredama – objasnio nam je Knežević.

Prema nezvaničnim saznanjima, ovom incidentu prethodila je oštra svađa između nevjenčanih supružnika.

izvor: agencije i http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net