Recent Posts

DŽIPOM PROBIO KORDON SRPSKE POLICIJE: Nije terorizam – vozač je…

DŽIPOM PROBIO KORDON SRPSKE POLICIJE: Nije terorizam – vozač je…

Auto šibenskih registracija u Beogradu probio kordon policije Policija ga je odmah zaustavila i izvukla iz automobila. Ispostavilo se da je muškarac u vidno alkoholiziranom stanju što se moglo vidjeti i po tome što je u autu, kod mjenjača imao limenke piva.

Muškarac čiji identitet nije poznat, ali sa registracijama iz Šibenika oglušio se o upozorenje srbijanske policije da stane ispred kordona te je, brzinom od oko 30 km/h probio kordon i krenuo na prolaznike u Beogradu, javlja Alo.rs.

Policija ga je odmah zaustavila i izvukla iz automobila. Ispostavilo se da je muškarac u vidno alkoholiziranom stanju što se moglo vidjeti i po tome što je u autu, kod mjenjača imao limenke piva.

Vozač automobila šibenskih registracija je policiji priznao da je popio samo jedno pivo ali prilikom alko-testa ustanovljeno je da u krvi ima 1,75 promila alkohola. Suvozač je priznao da su popili, kako je rekao, “najmanje šest do sedam piva”.

Prilikom pretresa vozila policija nije ništa pronašla.

Inače, u Beogradu se danas igrala utakmica u najvećem derbiju srpskog nogometa. Zvezda je pobijedila Partizan na Marakani, a utakmica je prekidana nekoliko puta nakon što su s tribina na teren poletjele baklje. Došlo je i do sukoba na tribinama, pauza je potrajala nekoliko minuta dok policija nije primirila navijače.

izvor: slobodna bosna i http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net