Recent Posts

PRETUKAO JE MUŽ! NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA NA URGENTNOM

Pretukao je MUŽ! Nataša Bekvalac završila na Urgentnom

Pjevačicu Natašu Bekvalac noćas je pretukao suprug Luka Lazukić.

Kako Kurir saznaje, ona je primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim časovima, u njenom stanu, na Dedinju pretukao muž.

Nakon incidenta ona je odmah sve prijavila policiji.

Ovako je Nataša Bekavalac opisala svog supruga policiji. Nataša je zajedno sa sestrom Kristinom došla i ispred Urgentnog je na klupici plakala dok je razgovarala sa policijom. Kako “Blic”  saznaje, od očevidaca koji su se zatekli blizu Nataše, čuli su je da kroz suze izgovara sledeće reči: On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama – pričala je Nataša kroz suze.

Novinari Kurira su pozvonili na vrata stana Nataše Bekvalac na Dedinju, posle njenog povratka iz Urgentnog centra. Vrata im je otvorila sestra Kristina Bekvalac.

Natašina sestra nije željela mnogo da komentariše, pa je zamolila reportere da je ne uznemiravaju, posebno zato što se u stanu nalazi beba.

IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić, kako prenose mediji , pretukao je jutros u pet sati pop pevačicu Natašu Bekvalac.Luka je Natašu tukao pred njihovom dvomesečnom ćerkom Katjom, nakon čega je pobegao iz njihovog stana na Dedinju.

Do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu potom našla razne ljubavne poruke, posle čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i naneo joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

Luka Lazukić pobjegao je od kuće nakon što je pretukao suprugu Natašu Bekvalac.

Mnogobrojne kolege oglasile su se i pružile podršku Nataši Bekvalac, koju je jutros pretukao suprug Luka Lazukić u njenom domu na Dedinju.

Njene vjerne koleginice i drugarice pružile su joj podršku nakon ovog stravičnog incidenta. Među prvima se oglasila Seka Aleksić koja je objavila dirljivu poruku za Natu.

Marija Šerifović je bila brutalna i nije štedela riječi. Ana Sević se takođe pridružila i bila kratka i veoma jasna.

 izvor:agencije

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net