Recent Posts

Daru Bubamaru i Karleušu izbacili iz lokala

Daru Bubamaru i Karleušu izbacili iz lokala

Manje od deset dana dijeli Daru Bubamaru od spektakla u „Štark areni“, na kojem će se kao jedan od specijalnih gostiju pojaviti i Jelena Karleuša. Dara sa nestrpljenjem očekuje trenutak kada će izaći na scenu i zapjevati pred beogradskom publikom, a u razgovoru  je otkrila da će koncert posvetiti pokojnoj majci.

– Kad pomislim da mi je teško, da padam u nesvijest od putovanja i pjevanja, onda se sjetim nje, kako je bila jaka. Baš bih voljela da me vidi na koncertu i da kaže: „Jao, sine, šta je ovo!“ Ona mi je stalno govorila: „Rado, sine.“ Stvarno će mi ona faliti, ali znam da me gleda, da je gore sa anđelima – rekla je Dara.

Pjevačica kaže da do sada nije organizovala koncert jer je čekala pravi trenutak.

– Jednostavno, nije bio momenat. Mogla sam da pravim koncert u Centru „Sava“, na „Tašmajdanu“, mogla sam i u „Areni“, ali na neki vještački način. Kada sam bila spremna i okupila pravu ekipu kako bih napravila šou, tada sam i zakazala koncert – objasnila je Dara, koja nam je otkrila i kako je došlo do pomirenja sa Karleušom:

– Desilo se sve spontano. Kada su fanovi pitali za moj koncert, ona me je podržala, ja sam joj napisala: „Hvala, srce“, a ona mi je uzvratila. Našle smo se, pitala sam Jelenu da bude moj gost, a ona je pristala, pa je zbog toga otkazala nastup u Berlinu. Pošto su to svi primijetili, predložila sam joj da otkrijemo da će se pojaviti kod mene.

Folkerka kaže da je susret sa Karleušom poslije dosta godina bio veoma emotivan.

– Izljubile smo se, smijale se fazonima. Pričale smo toliko da su nas u jedan ujutru istjerali iz lokala – kazala je Dara i otkrila koliko joj je prijao Karleušin kompliment da je jedna od rijetkih zvijezda na našoj sceni.

– Zna se u Srbiji ko je Karleuša i koliko ulaže u karijeru, hvala joj na lijepim rečima, pogotovo što je ona kompetentna da kaže tako nešto. Na zlurade komentare se ne obazirem i ne plašim se podmetanja. Znam da ću razbiti i jedva čekam da izađem pred publiku – kaže Dara i navodi da ne želi komentariše navodno falširanje Seke Aleksić u emisiji „Amidži šou“.

– Iskreno, nisam čula, jer ne znam gdje se nalazim od silnih obaveza. Pjevam već treći dan, vježbam koreografije… Ali ne bih ni da komentarišem. Ne interesuje me ni ko pjeva, ni ko falšira – zaključila je Bubamara.

izvor: agencije i http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net