Recent Posts

SVAKI DAN KIŠA sve do…

SVAKI DAN KIŠA sve do… Donosimo prognozu vremena za naredna četiri dana

Danas u Bosni pretežno oblačno sa slabom kišom, na planinama će padati  slab snijeg…

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Povremeno i sa slabom kišom… UuSarajevu pretežno oblačno vrijeme. Povremeno i sa slabom kišom. Tokom poslijepodneva postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna oko 13 stepeni C…

U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano.Tokom dana, posutupan prestanak padavina i razvedravanje u Krajini i sjeverozapadnim područjima. Vjetar umjerene jačine, sjevernog smjera. Prijepodne u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 18 stupnjeva.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne slaba kiša u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti, a u noći na nedjelju razvedravanje. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 22 stupnja.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguće je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab, istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura do 23 stupnja.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini prijepodne sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti i kiša. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 12, a najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 23 stupnja.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net